Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozi? Szerinteteeek? 🤞

Halvány pozi? Szerinteteeek? 🤞

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2020. okt. 19. 08:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én, ezt negatívnak látom. 2 nap múlva ismételj.
2020. okt. 19. 08:18
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Késik már? Vagy mikor kellene megjönnie?
2020. okt. 19. 08:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Ma van a nem várt napja :)
2020. okt. 19. 08:22
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Személyes tapasztalatom, hogy az ilyenek negatívak. Már amikor meglátom, hogy valaki módosította a képet, akár fénnyel, akár fekete-fehérben, vagy negatívban, tudom, hogy nem látszik eléggé ahhoz, hogy pozitív legyen. Nem akarlak bántani, én is ilyen reménykedős vagyok, de ez jelenleg egy negatív teszt. A pozitív egyrészt azonnal látszik, másrészt nme kell másodvéleményt kérned hozzá, mert nyilvánvaló lesz.
2020. okt. 19. 08:25
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy negatív teszt, sajnálom.
2020. okt. 19. 08:31
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha jól látom ez 10-es facelle, és ez negatív kép alapján. Tesztelj két nap múlva, hátha az ovuláció csúszott, de ez a teszt elég megbízható, szóval ha pontos a ciklusod, ne éld bele magad. A három nappal menses előtt nálam halvány de egyértelmű pozitív volt.
2020. okt. 19. 08:36
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos tényleg negatív,a reagens helye ütött át. Sokkal szélesebbnek is kellene lennie.

Ennek ellenére amíg nem jön meg bármi lehet, nekem 10es Predictor negatív volt nemvárt napján, 4-5 nap késésnél lett pozitív, nem hittem el. Holnap vagyok 19 hetes 🥰

2020. okt. 19. 08:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a felfelé kezecske :)
2020. okt. 19. 08:40
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Látom amit látsz, de nekem kétszer is 4 nappal nem várt előtt lett ilyen. Egyszer sikeres terhesség lett belőle másodszor egy kémiai. Ha biztos vagy az ovudban, akkor ez sajnos egyértelműen negatív. Ez nagyon érzékeny teszt, nem várt napján már csodaszép lenne, ha terhes lennél. De, ha van, hogy hosszabb ciklusaid vannak, akkor lehet reménykedni, hogy később volt ovud és akkor még nem késik. Bár elég szürkés az a második csík, nekem mindkétszer szép színes volt, hasonlóan halványan és itt is mindneki pozinak mondta. Csak ebből gondolom, hogy sajnos a tied az negatív.
2020. okt. 19. 09:35
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
De ez hol pozitív? En semmit nem látok.
2020. okt. 19. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!