1/18 anonim vĂĄlasza:
Ăn, ezt negatĂvnak lĂĄtom. 2 nap mĂșlva ismĂ©telj.
2/18 anonim vĂĄlasza:
Késik mår? Vagy mikor kellene megjönnie?
3/18 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ma van a nem vĂĄrt napja :)
2020. okt. 19. 08:22
4/18 anonim vĂĄlasza:
SzemĂ©lyes tapasztalatom, hogy az ilyenek negatĂvak. MĂĄr amikor meglĂĄtom, hogy valaki mĂłdosĂtotta a kĂ©pet, akĂĄr fĂ©nnyel, akĂĄr fekete-fehĂ©rben, vagy negatĂvban, tudom, hogy nem lĂĄtszik elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy pozitĂv legyen. Nem akarlak bĂĄntani, Ă©n is ilyen remĂ©nykedĆs vagyok, de ez jelenleg egy negatĂv teszt. A pozitĂv egyrĂ©szt azonnal lĂĄtszik, mĂĄsrĂ©szt nme kell mĂĄsodvĂ©lemĂ©nyt kĂ©rned hozzĂĄ, mert nyilvĂĄnvalĂł lesz.
5/18 anonim vĂĄlasza:
Ez egy negatĂv teszt, sajnĂĄlom.
6/18 anonim vĂĄlasza:
Ha jĂłl lĂĄtom ez 10-es facelle, Ă©s ez negatĂv kĂ©p alapjĂĄn. Tesztelj kĂ©t nap mĂșlva, hĂĄtha az ovulĂĄciĂł csĂșszott, de ez a teszt elĂ©g megbĂzhatĂł, szĂłval ha pontos a ciklusod, ne Ă©ld bele magad. A hĂĄrom nappal menses elĆtt nĂĄlam halvĂĄny de egyĂ©rtelmƱ pozitĂv volt.
7/18 anonim vĂĄlasza:
Sajnos tĂ©nyleg negatĂv,a reagens helye ĂŒtött ĂĄt. Sokkal szĂ©lesebbnek is kellene lennie.
Ennek ellenĂ©re amĂg nem jön meg bĂĄrmi lehet, nekem 10es Predictor negatĂv volt nemvĂĄrt napjĂĄn, 4-5 nap kĂ©sĂ©snĂ©l lett pozitĂv, nem hittem el. Holnap vagyok 19 hetes đ„°
8/18 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a felfelé kezecske :)
2020. okt. 19. 08:40
9/18 anonim vĂĄlasza:
LĂĄtom amit lĂĄtsz, de nekem kĂ©tszer is 4 nappal nem vĂĄrt elĆtt lett ilyen. Egyszer sikeres terhessĂ©g lett belĆle mĂĄsodszor egy kĂ©miai. Ha biztos vagy az ovudban, akkor ez sajnos egyĂ©rtelmƱen negatĂv. Ez nagyon Ă©rzĂ©keny teszt, nem vĂĄrt napjĂĄn mĂĄr csodaszĂ©p lenne, ha terhes lennĂ©l. De, ha van, hogy hosszabb ciklusaid vannak, akkor lehet remĂ©nykedni, hogy kĂ©sĆbb volt ovud Ă©s akkor mĂ©g nem kĂ©sik. BĂĄr elĂ©g szĂŒrkĂ©s az a mĂĄsodik csĂk, nekem mindkĂ©tszer szĂ©p szĂnes volt, hasonlĂłan halvĂĄnyan Ă©s itt is mindneki pozinak mondta. Csak ebbĆl gondolom, hogy sajnos a tied az negatĂv.
10/18 anonim vĂĄlasza:
De ez hol pozitĂv? En semmit nem lĂĄtok.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!