Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Rossmannos Facelle terhesség...

A Rossmannos Facelle terhességi teszt mindig halvány pozitív?

Figyelt kérdés

Már másodszor használom. Elsőre tök pozi lett, holtott nem volt baba. Most eltelt egy hónap, és ne kérdezzétek miért, de megint ilyet vettem. Biztos szeretek örlődni. Most nagyon halvány pozi lett, de csak kb 8 perc után jelent meg a második csík. Nem tudok fotózni mert tényleg nagyon halovány, és telefonnal tudnék fényképezni, úgy meg nem látszik.

hogy ciklusban hol tartok, azt nem tudom, mert szoptatok, és nem jött még meg, ezért tesztelgetek minden hónapban.

Már itt is olvastam, hogy ez a fajta teszt mindig produkál szelemmcsíkot. Tényleg így van?

2010. aug. 18. 15:11
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nekem egyértelmű negatív lett.
2010. dec. 11. 16:04
 22/24 anonim ***** válasza:
5 hetesen megismételtem a kérdéses tesztet,és csodaszép erős csíkok vannak rajta-életemben először!! :)
2010. dec. 12. 20:11
 23/24 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához Ditka! Nekem azóta sincs igazi pozi tesztem, se ilyen, se olyan. Bízom benne, hogy majd lesz.
2010. dec. 20. 14:16
 24/24 anonim válasza:
Szerintem elég jó teszt. Nekem még nem mutatott pozitívat ha nem volt semmi, akárhogy szerettem volna "belelátni" a második csíkot, de amikor pozitív volt, oka is volt.
2011. ápr. 9. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!