A Rossmannos Facelle terhességi teszt mindig halvány pozitív?
Már másodszor használom. Elsőre tök pozi lett, holtott nem volt baba. Most eltelt egy hónap, és ne kérdezzétek miért, de megint ilyet vettem. Biztos szeretek örlődni. Most nagyon halvány pozi lett, de csak kb 8 perc után jelent meg a második csík. Nem tudok fotózni mert tényleg nagyon halovány, és telefonnal tudnék fényképezni, úgy meg nem látszik.
hogy ciklusban hol tartok, azt nem tudom, mert szoptatok, és nem jött még meg, ezért tesztelgetek minden hónapban.
Már itt is olvastam, hogy ez a fajta teszt mindig produkál szelemmcsíkot. Tényleg így van?
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és a bizalmat!
Üdv:Niki
A lombik alatt én a teszveszről rendelt teszteket használtam, és bevált. ;)
Talán igazatok van, és rendelek megint egy 10-es csomagot. Csak félek rákattanok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nem hiszem hogy ez most baba lenne, de ha sikerül írok mindenképp.
De durva. Állítólag úgy lehet megnézni, hogy mindig téves-e, hogy vízbe mártod. Ha utána is ott a "szelllemcsík", akkor az a teszt ilyen...
Ma első vizeletből csináltam egy One Step-et, és egyértelműen negatív. Majd egy hónap múlva újra. És szerintem megfogadom a tanácsokat, rendelek teszteket teszveszről. Olcsóbb is, jobb is.
Én mára nem várom, vettem Facelle tesztet, pár perce csináltam meg, halvány pozi a csík rajta a kontrollhoz viszonyítva, de látható. Olvastam jó és rosszat is ezzel a tesztel kapcsolatban, így nem tudom hihetek e neki?
Nekem is elküldenétek a teszveszes - vaterás "emberke" email-címét? Nagyon szépen megköszönném!
Itt egy aktuális link a tesz-veszes tesztekhez, nekem most ez jön be, bár még nem pozitívodott. :)
Mindenkinek sok igazi két csíkos tesztet kívánok!
Nekem is van netről tesztem,de elég gyenge...
Elvileg 10-es erősségű,de a 20-as gagyi rossmannos is látszik... Szóval tesztnek teszt,de tuti nem 10-es valójában....
Bocsi,rosszul fogalmaztam,szóval sokkal jobban látszik egy 20-as érzékenységűn,mint a neten vásárolt 10-esen...
az annyira halvány,hogy fotózva nem is látszik! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!