Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás jelei?

Beágyazódás jelei?

Figyelt kérdés
Nagyon halas lennek, ha megosztanatok velem a velemenyeteket vagy a tapasztalataitokat mert most nagyon ossze vagyok zavarodva. Babat szeretnenk a parommal. Ciklus elejen kezdtunk el probalkozni. A ciklusom valtozo hosszusagu kb 30-32 napos. Ugy gondoltam, hogy most peteeresem van a napokban mert a huvelyvaladekom tojasfeherjeszeru volt az elmult 3 napban es szokatlan alhasi gorcseim vannak. Emellett puffadok is. Korabban sosem volt peteereskor a nyakon kivul mas tunetem. Lehetett esetleg ciklus elejen egy spontan peteeres? Tudom hogy nem sok esely van ra. Lehet ez mar terhesseg is? Most agyazodhat be? Eleg furcsa lenne h pont peteeres idejen van ilyen. Ma negativat teszteltem. Tegnap elott 36.9 et mértem napközben. Peteérés vajon vagy baba? Mit gondoltok?
2021. márc. 6. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez peteérés. Ovukor van tojásfehérje nyák és minden egyéb tüneted is arra utal. Ovu után szárazság majd krémes vízes folyás jellemző terhesen is a krémes a jellemzőbb.

Régen is voltak tüneteid csak nem figyelted :) Ezen kívül minden ciklus más, hol jobban megérzi az ember hol kevésbé.

Sok sikert a babához!

Plusszba infó, babatervezéskor erősen változhat a ciklus, sokaknak hosszabb lesz vagy épp rövidül. Jellemzően ilyenkor késik a mensi, sokszor ez pszichés, hiszen várja az ember, hogy ne jöjjön meg és mint tudjuk a stressz is befolyásoló tényező a női ciklusban.

2021. márc. 6. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
En ugyanígy vagyok, mint te kérdező! Most kezdtünk el próbálkozni a ferjemmel es eddig nem tapasztaltam en sem alhasi görcsöket, puffadást! Reménykedek én is :) Sok sikert kívánok!
2021. márc. 7. 09:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Mikorra nem várod? 😊
2021. márc. 7. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
szombatra :D
2021. márc. 7. 11:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok! Szurkolok😊
2021. márc. 7. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Koszi, én is Neked 🥰
2021. márc. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!