Sikerülhetett? Nektek voltak beágyazódási tüneteitek? Mik voltak a terhesség első jelei?
Sziasztok!
Most nem várom épp a havimat, bár kicsit megzavarodott a ciklusom a hónapban, beteg voltam. Elsején volt peteérésem, aznap voltunk együtt a párommal. Azon a héten nagyon puffadtam, néha ülni is rossz volt annyira. Egyébként nem jellemző rám a puffadás. Az alhasam nagyon érzékeny volt időnként érintésre is. A mellem is érzékeny, fáj a derekam, a talpam/sarkam. Időnként hol a jobb, hol a bal petefészkem is fáj. Ennyi "bajom" nem szokott lenni, mielőtt megjön, bár most a betegség miatt (is) késik a mensim. Tesztet csináltam már (x-epil), negativ volt.
Ma olyan mindjárt megjön érzésem volt, és volt egy kis rózsaszínes folyásom, tényleg minimális. Bár az is hozzá tartozik, hogy nekem a mensim úgy kezdődik, hogy pecsételek barnásat, majd 1-2 nap múlva rendesen megjön.
Szerintetek van rá esély, hogy ennyi idő után ágyazódott be a picur? a legtöbb helyen 7-10napot olvastam róla, bár semmi sincs kőbe vésve... :)
Nektek voltak beágyazódási tünetek? Mik voltak a terhesség első jelei? Mikor teszteltetek először pozitivat és milyen teszttel?
"bár semmi sincs kőbe vésve... :)"
De, néhány dolog kőbe van...
Ha tuti az ovuláció napja, akkor ez a hónap nem jött össze.
Nelem pl csak annyi tünetem volt, hogy nem jött meg amikor kellett volna, a teszt pedig pozitív lett.
Ultrahangos kor korrigálás után kiderült, hogy 12. Dpon teszteltem, mert később ovuláltam, de a nem várt napján teszteltem.
Ahogy az első írja.
Ha fixen tudod mikor volt ovud akkor a nem várt napján simán derengene az x-epilen is a második csík.
Ha nem ismered az ovu napját és voltatok együtt a vélt ovud utáni napokban, akkor van remény, de akkor még nem késik a mensid sem.
Tehát, ha nem jön meg csinálj még tesztet.
Nekem első terhesség ráadásul ikrek, semmi tünetem nem volt...azt vettem észre, hogy jé 6 napja késik.
Második terhesség, émelyegtem szédültem, gyakorlatilag egész nap. 4 nappal nem várt elött ( ovut lh teszt és hőgörbe alapján tudtam) pozitív lett a tesztem, facelle, de az x-epilen is látható ám extra halvány volt a második csík. X-epil a nem várt napján szép kétcsíkos volt.
A 12.hétig az embrió fejlődése kőbe van vésve. Utána fejlődnek csak különböző ütemben. Max 2 nap eltérés lehet ovuhoz viszonyítva, hoszen 24 órán belül reped a tüsző az LH csúcs után. Ami lehet ugye 1 óra, de akár 24 is. És a petesejt is 12 órán át termékenyíthető meg.
Szóval lényeg a lényegben, tesztelj még, ha viszont az ovudad nézted akkor engedd el.
köszi!
az az igazság, hogy amikor meg kellett volna jönnie, akkor volt tojásfehérjés folyásom, nem néztem teszttel, hőmérőzéssel. Előzőleg pont akkor voltam dokinál uh-n, így tudom hogy ilyenkor tényleg peteérésem van. Mivel a peteérés ennyit csúszott, nem tudom, most mikor kellene megjönnie... 🤷♀️
a semmi sincs kőbe vésve dologgal csak annyira akartam utalni, hogy ilyen kerge épp a ciklusom, és tizenévesen is az volt, így kitudja nálam mi hogy működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!