Ha volt már szellemcsíkos terhességi tesztem, akkor az att jelenti hogy terhes voltam?
Tehát, tavaly történt, hogy csináltam pár terhességi tesztet és azt hiszem kb. 6-ból 3-4 biztosan szellemcsíkos volt. Halványan láttam a 2. csíkot, párom persze nem látta, rámondta, hogy negatív.
Aztán elmentem nőgyógyászhoz akkor, amikor vélhetőleg már a hüvelyi uh is kimutatta volna a terhességet. Ott pont peteérésem volt, tehát kizárta a terhességet, na meg időben meg is jött a menstruációm (max pár napos csúszással), de azért elmondtam neki a tesztes sztorit, mire ő valami olyasmit felelt vicceskedve, hogy "hát akkor időközben elhalt", ergo akkor lehet hogy teherbeestem, és nem a tesztek voltak a hibásak, viszont menetközben megszűnt a terhesség?!
Bocsi, abszolút nem értek a témához, nem szeretnék gyereket, és csupán azért érdekel ez, mert egy spéci méhszájsapkát szeretnék rendelni, és ott a nagyobb méretet javasolt választani akkor is, ha csak pl. 2 hétig volt terhes az illető, illetve írja, hogy ha nem vagyok biztos benne hpgy voltam valaha terhes, valasszam a nagyobb méretet.
Tehát valaki felvilágosítana hogy a teszt volt-e a hibás, vagy én magyarázhattam bele a csíkot, mivel kizárt hogy több teszt (más márka más időpontban véve és tesztelve) is hibás legyen csak úgy... Viszont azt is tudom hogy a teherbeesésre is kicsi lett volna az esély, tekintve hogy a párom időben kivette (és tényleg, nem 2 mp-el előtte hanem percekkel előtte!). Összevetve mindent nagyon bizarr ez az eset tényleg.
Nem kérek kioktatást arról, hogy a megszakitas mennyire megbízható, másfél évig alkalmaztuk, nem lett gond, és már jó ideje rendesen védekezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!