Szerintetek van rajta valami? Az egyiken mintha látnék halvány második csíkot. Ugyan az a teszt.
2021. márc. 4. 16:28
1/16 anonim válasza:
Hát érdekes..mintha enyhe pozitív lenne.
2/16 anonim válasza:
Nekem negatív tesztnél full hómező volt. Ezen látni valamit...
3/16 A kérdező kommentje:
Kicsit fura a helyzetem. 43 éves vagyok, két éve elkötöttek. Ma 14. napja késik a menzeszem. Voltam dokinál, ő azt mondta nagyobb a méhem, akár terhesség is lehet, de mivel három gyereket szültem már, így lehet attól. Haza küldött azzal, hogy várjak 3 hetet és ha nem jön meg menjek vissza. Tudom, hogy szinte kizárt a terhesség de azért mégis csak motoszkál bennem, ezért teszteltem. Na de két hét késés után erősebben mutatná a teszt nem?
2021. márc. 4. 16:38
4/16 anonim válasza:
Én is mintha látnék csíkot, bár tény, hogy 2 hét késésnél egy kicsit erősebbre számítana az ember.
Ugyan én nem értek hozzá, de nem lehet, hogy ha nem terhesség, akkor korai menopauza? Az is járhat fura hormonváltozásokkal, aztán ki tudja, a teszt mit mutatna.
5/16 anonim válasza:
Időn belül jött elő? Nekem szaradasi csíknak tűnik.
6/16 A kérdező kommentje:
Időn belül. Remélem, hogy klimax.
Nehéz kivárni azt a három hetet....
2021. márc. 4. 16:49
7/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen tesztem, időn belül látszódott a második csík s másnap pedig megjött a mensim. Lehet csak a reagens helye
8/16 anonim válasza:
Hát én mind a kettő képen látom, és színe is van
9/16 anonim válasza:
én is látom halványan a 2. csíkot. vegyél másik tesztet is, hátha az megnyugtatóbb
10/16 anonim válasza:
2 hét késésnél erősebbnek kellene lennie.
Én a helyedben elmennék a kórházba és kérnék hcg vizsgálatot.
Alacsony hcg szint (nagyon halvány teszt) jelenthet méhen kívüli terhességet is.
Mindenesetre ha beszúr a hasad, ne próbálj fájdalomcsillapítózni, hanem azonnal indulj a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!