Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válaszolnátok nekem? Jelent...

Válaszolnátok nekem? Jelent az valamit, ha soha még előtte nem volt ilyen egyenes (és egyszerre magasan) a luteálisom? Csatolva és részletezve lent.

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve hőmérőzöm és az ovu utáni kép mindig egy hegységrendszer vonulatára hasonlít, magas és alacsony pontokkal:)

Komolyra fordítva a szót, íme a görbém:

[link]

Az első nap óta 36,8 és tartja is magát. Jelenthet ez vajon valamit? Tapasztalatok ez ügyben?

Tesztelni még nem akarok, majd csak a 12. dpo-n, azaz 6 nap múlva.

Jah tudományos válasszal kíméljetek, engem az élet érdekel :D

2010. aug. 18. 08:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nekem ez a hónap elszállt szerintem.Halvány barna folt volt a bugyimon. :(((

Blondie

2010. aug. 21. 19:52
 22/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem tudom,de szerintem nem vagyok terhes.:((

Most a hőm nem reális.Felébredtem 1,5 órával korábban,akkor 36,6 volt.De visszaaludtam és a szokott időben 36,8volt.

[link]

Barnázásom volt,azért is szedem a barátcserjét.De sötétebb volt.

Blondie

2010. aug. 22. 07:43
 23/30 A kérdező kommentje:

Az a mérés számít, amit a szokott időben mérsz.

Megjött azóta? Mert szerintem esélyes vagy!!!

Én kicsit össze vagyok zavarodva, már magam sem tudom, hogy látom-e,vagy csak odaképzelem... mármint a csíkot...

vagyis a helyét... Mindenesetre holnap reggel nem tesztelek!!!

2010. aug. 22. 18:45
 24/30 A kérdező kommentje:
Mármint a babára vagy esélyes!!!
2010. aug. 22. 18:46
 25/30 anonim ***** válasza:

Nekem megjött!:((

[link]

De Neked továbbra is drukkolok!

Blondie

2010. aug. 23. 07:58
 26/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teszteltél?

2010. aug. 23. 10:04
 27/30 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy megjött, pedig olyan szép volt a görbéd!!! De legalább egyben biztos lehetsz, hogy hormonálisan rendben vagy. Legalábbis, amit a görbéről le lehet olvasni.

Én pedig folyamatosan tesztelek... a tegnapin megmaradt valami, ami eddig nem volt, igaz időn túli, de akkor is mindenképpen több, mint az eddigi nagy, üres, hófehér, semmi :D

A ma reggelin pedig időn belül jelent meg ugyanez ... azért nem írom, hogy csík, mert annak igen halovány, mindenesetre nagyon nagyon bizakodom, hogy valami dolgozik odabent nagyon :))

Jó lenne, ha holnap reggel kibírnám, hogy nem tesztelek, mert akkor legalább két nap múlva nézném és azért addigra jelentős változásnak kell lenni... A közérzetem is olyan fura... De már nem kell sokat várnom, hogy kiderüljön :)

2010. aug. 23. 13:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok!Feltétlen írd meg m lett!Vigyázz a meleg vízzel és pihenj sokat!
2010. aug. 23. 15:13
 29/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok, kicsit zavart vagyok...

Nem kellett volna már erősödnie?

A tegnapihoz képest csak annyi változás, h lehelettel erősebben látszik, de nem annyira... Viszont ennek már van negatívja is. De száradási csík szerűség, mert utána kifakult és halványabban látszik. De látom!

Meg még arra gondoltam, hogy lehet, nem jól számolom az ovut. Ti hova húzzátok be az ovut?

A napjára, vagy az előző napra? Mert nálam az ovu napja az 1.dpo.

De lehet,hogy rosszul számolom? Mert akkor még csak a 11.dpo-n vagyok... nem tudom :(

2010. aug. 24. 10:18
 30/30 A kérdező kommentje:
Megjött, előbb is mint vártam :(
2010. aug. 26. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!