Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válaszolnátok nekem? Jelent...

Válaszolnátok nekem? Jelent az valamit, ha soha még előtte nem volt ilyen egyenes (és egyszerre magasan) a luteálisom? Csatolva és részletezve lent.

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve hőmérőzöm és az ovu utáni kép mindig egy hegységrendszer vonulatára hasonlít, magas és alacsony pontokkal:)

Komolyra fordítva a szót, íme a görbém:

[link]

Az első nap óta 36,8 és tartja is magát. Jelenthet ez vajon valamit? Tapasztalatok ez ügyben?

Tesztelni még nem akarok, majd csak a 12. dpo-n, azaz 6 nap múlva.

Jah tudományos válasszal kíméljetek, engem az élet érdekel :D

2010. aug. 18. 08:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Szépséges napot lányok! Kimozdultam a síkságból :) Persze fölfelé! Hova máshova :D

Nagyon szurkolok nektek is!!!! Én ma veszek egy rahedli tesztet, úgyhogy vasárnap reggel el is lövök egyet. Akkor már a 11.dpo-n leszek és ha kisbabám lesz, már megmutatja magát :)) Nagyon pozitív vagyok, ezt kívánom nektek is! főleg nektek kedves utolsó! Kitartás!!!! Higgyetek benne erősen és sikerülni fog!!!

2010. aug. 19. 06:53
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Görbét mutatsz? Nagyon szorítok Neked!

[link]

2. válaszoló

2010. aug. 19. 08:12
 13/30 A kérdező kommentje:

Szia, köszi! Én is szorítok neked :)

Görbe:

sajnos közvetlenül nem tudom csatolni, fel kell tölteni stb, az meg most macera :(

De ma reggel 36,95 volt.:))

De Ha megmondod hogy kell csatolni fertilityfriend.com-ról, azt megköszi :)

2010. aug. 19. 12:01
 14/30 anonim ***** válasza:

Sajnos ahhoz én se értek.A cikls.hu-n szoktam vezetni.A reggeli fejleményeket írjad!

Szorítok!

2010. aug. 19. 16:24
 15/30 A kérdező kommentje:

Ok.

Te is jelentkezz!!! A tiéd is nagyon ígéretes :)

A pirosat miért nem veszed figyelembe?

Megvannak a tesztek, alig bírtam magam lebeszélni, hogy ne teszteljek, de őrültség lenne 7.dpo-n du :D

De van rá példa, hogy kimutatja:

[link]

2010. aug. 19. 16:49
 16/30 anonim ***** válasza:

OK,jelentkezem.

Azért piros,mert fél órával korábban keltem.

Szombat vasárnap tesztelek ha addig nem esik a hőm.

2010. aug. 19. 19:04
 17/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Kivel mi újság?

Én továbbra is küzdök a hasfeszüléssel, sőt tegnap óta szúr egyre erősebben a méhem egy bizonyos része. A köldököm és a jobb petefészkem között valahol fél úton.. (talán ágyazza be magát a kisdrágám? :D)

Jah és szinte süt a tenyerem közepe, annyira meleg, hogy alig bírom elviselni a saját hőmet :)

Megcsináltam a chartomat is:

[link]

Tegnap estefelé kibuktam és aludnom kellett... Remélem, valaki okozza mindezt és nem csak a pms ;)

2010. aug. 20. 16:57
 18/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálam semmi változás.Szó szerint:

[link]

Csináltam egy tesztet és sem halvány és sem időn túli második csík nem jelent meg.:(

Az vigasztal,hogy még nem jött meg és a hőm se esett.

Én úgy számolom,hogy a 10. dpo-n vagyok és a ciklus.hu rosszul húzta be.A luteálisom múlt hónapban 11nap volt.Elvileg ez alapján holnap kéne megjönnie.A ciklus.hu hétfőre jósolta a következő nem vártat.

Kedves Kérdező!

Drukkolok,hogy a okozza a tüneteid!Mikorra nem várod?Holnap tesztelsz?

Drukkolok,hogy zebrás legyen!

2010. aug. 21. 07:46
 19/30 A kérdező kommentje:

11 napos volt a luteális? De általában mennyi szokott lenni?

Mert nekem a februári vetélés után 11 nap volt, majd köv. ciklusban 12, majd 13 és végül visszaállt a szokásos 14-re.

Én ma vagyok ugye a 9.dpo-n, vagyis nekem még van a ciklusból 5 nap, azaz péntekre nem várom. A mai hőm értékelhetetlen, mert tegnap boroztam és 2 órával később keltem, persze 37,2 volt, de én úgy vettem észre, hogy ilyenkor óránként 1 tizedet jelent. Ezek szerint olyan 37 lehet most? Talán a bor is besegített kicsit? :D Akkor meg a szokásos 36,85-36,9...

Jah és én már teszteltem tegnap is és ma is.:D Nem bírtam ki. (Te is talán korán csináltad, még ne add fel!!!)

Persze nincs rajta semmi. A februári terhességemnél is, a 12.dpo-n du-i 25ös teszt virító kétcsíkos, ez meg (vaterás 10-es) alig látszott... Nem is értem...

2010. aug. 21. 11:21
 20/30 anonim ***** válasza:

Múlt hónapban kezdtem újra mérni a hőm.Akkor 12 nap volt a luteáisom.

Végül is,most hogy utána nézetem és a régebbieket visszanéztem 12-13 naposak.

Hétfőre jósolta a ciklus.hu a következő nemvártat.

A múlthavi görbém így néz ki:

[link]

2010. aug. 21. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!