Cyclogest hüvelykúp valakinek okozott hasgörcsöt,szédülést,hànyingert?Inszemináció utáni 5.napom vagyok és hajnalban iszonyatos hasgörcsre ébredtem.
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 12:09
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem a szédülés nagyon ritkán volt, viszont hasmenés, szélesség, bélbántalom volt, amíg használtam.
2/9 anonim válasza:
Szia!Én már 2-szer kaptam inszemináció után de ilyen mellékhatásokat nem tapasztaltam.Nekem kb semmi bajom tőle.Ez egyéni mondjuk ki hogy reagál bizonyos dolgokra.Nekem az Utrogestan szájon át alkalmazható kapszulája nem volt annyira jó
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mindenesetre remélem ez csak egyszeri alkalom,csak kicsit megijedtem,mert ilyen gyors lefolyású rosszullétem még soha nem volt.
2021. márc. 2. 17:02
4/9 anonim válasza:
Lehet csak most érezted ezt.Nem lesz ezzel semmi gond.Lehet a beágyazódás kezdődött el és az volt a görcs okozója.Arra nem gondoltál?Csakmert a Cyclogest épp hogy ellazít vagyis kéne.Ezért is kapják bizonyos esetekben a kismamák a 12.hétig illetve ha kell akkor utána is
5/9 A kérdező kommentje:
Inszem utàn 5 nappal a ciklus 19.napjàn gondolod elkezdődött a beàgyazódás?Nem túl korai még?
2021. márc. 2. 17:21
6/9 anonim válasza:
Nem!Inszemkor volt az ovuláció elvileg szóval ovulációtól számítva 5-7 nap tudtommal elkezdődhet a beágyazódás és eltart szintén 5-7 napig szóval 12-14 nap összesen.És ezt követően már a tesztnek jelzi a teherbeesést
7/9 A kérdező kommentje:
Legyen igazad!:)Az biztos,hogy az inszem napján volt az ovum,még várnom kell 13 napot a tesztig.De kibírom, szerencsére nem vagyok egy “jóstesztelős” típus.
Mindenképpen megírom mi lett az eredményem.
2021. márc. 2. 18:44
8/9 A kérdező kommentje:
Nem sikerült,ma reggelre megjött progeszteronkúp mellett is.:(
2021. márc. 15. 07:17
9/9 anonim válasza:
Nálam gyakori vizelési ingert okoz, éjszaka kijárok kétszer. Én a kúpra tippelek, elég kellemetlen mondjuk a bél puffadás is amit okoz.
Két napos embrió beültetése után vagyok 11 nappal, a mai tesztem sík negatív. Esélytelenek nyugalmával megyek a holnapi vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!