Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok és nem tudom...

Terhes vagyok és nem tudom abbahagyni az ivást. Akkor én most rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 2. 06:43
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem!Én több mint 1 éve szoktam le 17 év!után a dohányzásról mert babát szeretnénk.A kérdező írta hogy nem terveztek babát hanem besikeredett.Csak azt nem értem hogy minek tartotta meg hisz tudta hogy nem tudja letenni és nem is akarja az alkoholt?Ez az 1 dolog ami nem világos dehát ő élete ő dolga
2021. márc. 2. 08:52
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Merem remélni, hogy troll vagy.

Egyéb iránt, egy anya igen is bármit megtesz a gyermekéért. Ha nem akarod a babát, akkor meg abortusz. És el vagy tájolva... az, hogy neked semmi bajod nem lett az anyád miatt, az semmit nem jelent, sőt az sem, ha egy magzat túléli a vedelést.. .Attól még minimum 18 évig neked kell róla gondoskodni és árthatsz neki, ha mindig hulla részeg vagy. Ha valóban alkoholista vagy vetesd el, amúgy se szeretnél babát. És nem, nem javaslom az örökbe adást sem, mert a vége az lesz, hogy nem akarod odaadni és utána hazavágod az életét, mert neked fontosabb a pia.

No meg, mert a te anyád olyan volt amilyen, az nem jelenti, hogy az a természetes, és hogy neked is olyanná kell válnod.

REMÉLEM TROLL VAGY!

2021. márc. 2. 08:58
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz akkor szar anya vagy/leszel.És primitív és gyenge!!!
2021. márc. 2. 09:02
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bajod? Dehogynem! Alkoholista vagy! Ez nem elég probléma? Kérj segítséget azonnal!
2021. márc. 2. 09:17
 25/47 A kérdező kommentje:
Látom az észosztás az megy. Eszembe sincs örökbeadni a gyerekemet! Kár volt megkérdezni! Amúgy meg tudom h jó anya leszek csak egyik ismerősöm mondta h rossz anya vagyok aztán poénból kiírtam ide h mit szólnak hozzá. De bírom h mindenki jobban tudja mint én aki a gyerek annya vagyok! Hogy mennyit iszok? Amennyi jól esik de nem vagyok sokszor részeg. Am meg senkienk semmi köze hozzá!
2021. márc. 2. 09:33
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Remélem én is hogy kamu, aki nem tudja letenni, az ne vallaljon babát. Ez mar súlyos dolog... Akarsz egy nagyon beteg gyereket nevelni életed végéig? Minden függőség nélkül is lehet beteg egy magzat, de ha van, akkor nagyobb az esély. Akarsz aggódni érte nap mint nap mert nem viheted haza időben a kórházból, mert függőséggel születik, mert nem ugy fejlődik ahogy kéne, merr lemarad a társaitól l, mert nem úgy tanul ahogy kéne, mert orvostól orvosig kell vele járni, mert beteg lesz az alkoholtól? Boldog anyaságot akarsz magadnak vagy terhekkel teli gyerekes napokat? Akarod hogy egészséges és boldog ember legyen vagy azt akarod hogy beteges, gondozni kell gyereket akarsz? Aki mellett stresszben leszel? Vagy az jobb neked mert még egy ok az ivásra? Ne legyél bolond, most más életével játszol...
2021. márc. 2. 09:34
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád is ivott mig téged várt... Nincs több kérdésem 🤭😁
2021. márc. 2. 09:36
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mondod,nem érti...Hagyjad rá mert ő annyira okos.Láthatod🤦‍♂️🤦‍♂️Kiír ide egy kérdést és aztán csodálkozik ha nem mondják azt neki az emberek amit hallani akar
2021. márc. 2. 09:37
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
A fötális alkoholszindrómás gyerek igen jellegzetesen néz ki, azt állítani, hogy egészséges lesz elég merész kijelentés. Nagy az esély, hogy koraszülött lesz, mentálisan nem valószínű, hogy kiemelkedő szinten teljesít, tanulási nehézségek, pszichés problémák jelentkeznek, de bármely szerve is károsodhat még magzati korban. Nos kérdező, akinek az anyja szintén ivott, te biztosan annyira makk egészséges vagy, hogy a fenti problémák egyike sem áll fenn nálad?
2021. márc. 2. 09:44
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Az más, ha azt mondod jó anya leszel, akkor az leszel. Remélem azért az orvos legalább feljelent veszélyeztetésért.
2021. márc. 2. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!