Melyik mio inozitol vált be leginkabb tegerbeesesre nektek?
Köszi nektek! :) Első válaszoló nálad sikerrel jart gynositol, es ha igen mennyi idő után?
2. Gratualalok! :) Nalunk is a 2.gyerkoc akar nehezebben összejönni :)
Első vagyok, másfél évi sikertelenség után 1 hónapig szedtem a Gynositolt és sikerült. Most 17 hetes kismama vagyok. 🙂
Persze lehet hogy véletlen és amúgy is most jött el az ideje, de mindenképpen ajánlom a Gynositolt!
Első vagyok. Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy nyugodtam szedjem a terhesvitamin mellett is. Kb. a 10.hétig szedtem mert akkor elfogyott. Utána már csak a terhesvitamint.
A Gynositolba van sok Folsav is ami ugye babatervezés előtt is javasolt, várandósság alatt meg főleg!
Nekem az orvos azt mondta amikor pozitívat teszteltem, hogy onnantól csak kismama vitamin.
Mert az inofolicba is van 400mg folsav, plusz a terhes vitaminban 800mg, ne toljam túl.
2-es vagyok
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!