Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Myo inozitol+folát kombót ki...

Myo inozitol+folát kombót ki hányszor szedi egy nap?

Figyelt kérdés

#Myo inozotol
2020. dec. 7. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én Myo inozitolt és folsavat szedek. A Myo inozitolt napi 1-szer iszom a 2 grammot egybe. Ugye ennyi a max napi mennyiség amit lehet.
2020. dec. 7. 11:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 🙂
2020. dec. 7. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
1 tasakkal naponta. Rá is van írva, hogy ennyi az ajánlott adag.
2020. dec. 7. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves 3.válaszoló, amiről te beszélsz az inofolic, a kérdező pedig a Myo inozitolt kérdezte. Ez dobozba van por formájában..
2020. dec. 7. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem endokrinológus napi 2-4 gr-ot javasolt, szóval, hogy a 2 gr a napi maximum így ebben a formában nem igaz.
2020. dec. 7. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5ös, ezt nem tudtam. Nekem nőgyógyász javasolta ezt a port, a szedéséről nem mondott semmit, én a dobozon néztem meg, arra az van írva, hogy napi 2gramm az ajánlott mennyiség és, hogy ezt ne lépjük túl. Ebből gondoltam, hogy akkor ettől többet biztos nem szabad.
2020. dec. 8. 05:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Inofolicot ittam, abból reggel és este 1-1-et. De váltottam, mert bízom bennt, hogy, ez talán jobb lesz. A dobozon az ajánlottat olvastam én is, ezért nem mertem napi kétszer.
2020. dec. 8. 08:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Igaz most nézem, hogy az inofolicnál is az ajánlott mennyiség napi 1 tasak, ami 2 g.
2020. dec. 8. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!