Myo inozitol+folát kombót ki hányszor szedi egy nap?
Figyelt kérdés
#Myo inozotol
2020. dec. 7. 10:06
1/8 anonim válasza:
Szia. Én Myo inozitolt és folsavat szedek. A Myo inozitolt napi 1-szer iszom a 2 grammot egybe. Ugye ennyi a max napi mennyiség amit lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 🙂
2020. dec. 7. 12:20
3/8 anonim válasza:
1 tasakkal naponta. Rá is van írva, hogy ennyi az ajánlott adag.
4/8 anonim válasza:
Kedves 3.válaszoló, amiről te beszélsz az inofolic, a kérdező pedig a Myo inozitolt kérdezte. Ez dobozba van por formájában..
5/8 anonim válasza:
Nekem endokrinológus napi 2-4 gr-ot javasolt, szóval, hogy a 2 gr a napi maximum így ebben a formában nem igaz.
6/8 anonim válasza:
5ös, ezt nem tudtam. Nekem nőgyógyász javasolta ezt a port, a szedéséről nem mondott semmit, én a dobozon néztem meg, arra az van írva, hogy napi 2gramm az ajánlott mennyiség és, hogy ezt ne lépjük túl. Ebből gondoltam, hogy akkor ettől többet biztos nem szabad.
7/8 A kérdező kommentje:
Inofolicot ittam, abból reggel és este 1-1-et. De váltottam, mert bízom bennt, hogy, ez talán jobb lesz. A dobozon az ajánlottat olvastam én is, ezért nem mertem napi kétszer.
2020. dec. 8. 08:40
8/8 A kérdező kommentje:
Igaz most nézem, hogy az inofolicnál is az ajánlott mennyiség napi 1 tasak, ami 2 g.
2020. dec. 8. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!