Ma vagyok a 7.dpon. Van valaki aki Márciusra nem várja? Van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 19:57
51/61 anonim válasza:
Én is mára nem vártam, de megjött. :(
Én egész héten barnáztam.
52/61 anonim válasza:
Nagyon sajnálom:(
Kérdező a te eseted is.. átéltem már ugyanezt. Kitartást
53/61 A kérdező kommentje:
Én lehet kipróbálom a progreszteron krémet barnázásra.
2021. márc. 6. 18:56
54/61 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ki hogy van?
Én mára nem vártam, még mindig csak barnázok, tesztem halvány pozi..
Addig reménykedek még nem jön meg...
2021. márc. 8. 19:57
55/61 anonim válasza:
21.35 vagyok. Nem jött meg. Cserébe szinte egész nap tudnék aludni :D meg enni és hányni felváltva. Pedig mindenki azt mondja, hogy csak később jönnek a tünetek. Dokival még nem sikerült időpontot egyeztetni, de majd csak lesz valami.
56/61 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ki hogy van?
2021. ápr. 7. 11:55
57/61 anonim válasza:
Én azóta egy újabb sikertelen hónapon vagyok túl, nővérem viszont teherbe esett. Nagyon rosszul érint.
58/61 anonim válasza:
43
Nekem egy hete kesik, semmim nem faj. Talan neha picit szurkal a hasam. Tegnapi tesztem negativ. Holnap reggel csinalok egy predit. De nem sok remenyt fuzok hozza... :(
Lassan dokihoz fordulok...
59/61 anonim válasza:
Kérdező te hogy vagy? Én most várakozom, ebben a hónapban már nem volt inszem.
60/61 anonim válasza:
21.35 vagyok. Most lépek a 10. hétbe :) szerencsére tüneteim nem igazán vannak az állandó fáradtságon kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!