Milyen korai terhes tuneteket eszleltetek magatokon mensi elmaradasa elott?
-felĂĄlltam a szĂ©kbĆl egyszer Ă©s baromira megszĂ©dĂŒltem, vissza kellett ĂŒlnöm
-nagyon jĂłl esett egy-kĂ©t Ă©tel, Ășgy ettem, mintha mennyei manna lenne (pĂĄr hĂšt mĂșlva meg enni sem tudtam az Ă©melygĂ©stĆl)
Nekem ami furcsa volt, hogy sokat kellett pisilni.
Ha tĂŒnet van, van hcg is. Teszteltem is mĂĄsnap reggel azonnal 10dpon pozitĂv lett a teszt.
Ha tĂŒneteid vannak Ă©s negatĂv, akkor az csak PMS.
8-9.dpon környĂ©ken volt egy nap, amikor Ășgy Ă©reztem, ĂłlomsĂșly van a lĂĄbamon, olyan lassan tudtam sĂ©tĂĄlni, nagyon szĂŒrreĂĄlis volt. Ugyanezen a napon vettem Ă©szre, hogy vastagon lĂĄtszĂłdnak a mellemen, mellkasomon a kĂ©k erek.
EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n mĂĄr a 6.dpo környĂ©kĂ©n Ă©reztem durva szĂșrkĂĄlĂĄst a beĂĄgyazĂłdĂĄs miatt, soha ilyen fĂĄjdalmakat nem Ă©reztem mensi elĆtt ennyivel.
En a ciklus 20. Napjan vagyok
Es ovu ota erzekeny a mellem es a hasam es enyhen gorcsolget ma kicsit erosebbszurast ereztem..
Nekem se szokott ilyen lenni csak a 23. 24. Napon mensi elott par nappal
Annyira remenykedek ezek alapjan!!đđđ
10.dpo-n ellĆttem az utolsĂł tesztemet, bĂĄr biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes. Abban a ciklusban volt nĂ©zve ovu utĂĄni progi, görbĂ©t is vezettem, ovu tesztet is hasznĂĄltam. Progim alacsony volt, görbĂ©m a szokĂĄsosnĂĄl is laposabb. Az lett volna az utolsĂł tesztelĆs, hĆmĂ©rĆs ciklusom. Persze a teszt negatĂv lett 10.dpo-n.
MĂĄsnap viszont egĂ©sz nap Ă©melyegtem mint aki mĂĄsnapos. EbĂ©d utĂĄn meg Ă©letemben elĆször iszonyat megszĂ©dĂŒltem, pedig ĂŒltem. Ez fura volt, de mĂ©g nem is igazĂĄn foglalkoztam vele, hazafele a buszon viszont elkezdtem görcsölni olyan mensi szerƱen, de ami nagyon furcsa volt, hogy nem teljes alhasam fĂĄjt ahogy szokott hanem köldök alatt tenyĂ©rnyi rĂ©szen ahol a mĂ©h van. Ekkor döntöttem a tesztelĂ©s mellett kĂ©sĆ dĂ©lutĂĄn Ă©s halvĂĄny, de egyĂ©rtelmƱ pozi lett.
SzĂłval Ă©melygĂ©s nonstop, megszĂ©dĂŒlĂ©s Ă©s szokatlan hasgörcs 11.dpo-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!