Mi lesz más,ha hamar terhes lennék megint,több lesz a vizsgálat,a doki jobban figyelne rám meg a picire?
Nálunk 9 hónapos múlt a fiunk mikor mentem a dokihoz kontrollra, mivel sürgősségi császárral szültem, viszont nem akartunk nagy korkülönbséget a gyerekek között így megkérdeztem az orvost, hogy mikor kezdhetünk próbálkozni. Mivel mindent rendben talált, így mondta hogy nyugodtan indulhat a baba-projekt. Közben még szoptattam a fiamat 15 hónapos koráig.
Nem volt több vizsgálat mint normál esetben, minden rendben volt a terhesség alatt, 6 nappal született hamarabb a kistesó a kiírt dátumhoz képest. A két gyerek között 18 hónap és 2 hét a korkülönbség.
Ez csak császárosoknál merülhet fel mint gondolat vagy, ha valakinek extrém problémás volt az előző terhesség, de akkor sem plusz vizsgálatok vannak, csak az adott vizsgálaton a doki tudja mi az amire mindenképp figyelni kell.
Ha hamar szeretne újra terhes lenni egy császáros anyuka, akkor javasolt orvossal konzultálni, hogy minden rendben van e a heggel kívül belül.
A terhesség alatt viszont semmi plussz nem lesz. Tényleg csak a császárosoknak kell kicsit figyelni, de nem igényel több vizsgálatot, a normál vizsgálatok alatt jobban megnézi mindig a heget a doki uh-n, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!