Lehet szerintetek baba a dologban?
Tudom nem lattom a mehembe, nem is ezert kerdezek csupan tapasztalatok erdekelnek mert olyat erzek mint meg soha..
Noha meg nagyon korai lenne azt is tudom nem tudom hova tenni.
Szoval peteeres elott 1-2 nappal es utana is 1-2 nappal voltunk egyutt a parommal. Ennek 5 napja...
Es azota enyhen faj a cicim es mintha kemenyebb feszesebb lenne, pedig csak mensi elott 5 nappal szokott kb ez jelentkezni.
A masik hogy tegnap is es mai ereztem nagyon enyhe gorcsot, nyomas erzest a mehembe.. gorcsot szinten par nappal mensi elott szoktam
Ma vagyok a 17.ciklus napom
Ciklusaim kb 30 naposak
Nekem nagyon fura hogy ilyen koran erzem ezeken. Volt mar valakinek ilyen es mi lett a vegkifejlet?
Hat epp ez az.. en tisztaba vagyok mi hogy mukodik. Nem vagyok buta..
De megse ertem mi tortenik velem most akkor...😏🤷♀️
Szerintem meg érezheted, mert én éreztem. Ovum napjától fajták a melleim, jó, nem 5 napppal utána, de kb 1 héttel később a görcsöket is éreztem, 3 vagy 4 napig. Nem, nem figyeltem magam, már csak azért sem, mert nem beszéltük meg, hogy na akkor csináljunk gyereket.
Éppen ma 13 hetes.
Elmondom neked, én is ereztem ezeket. Azt kiderült full nem is akkor volt se ovu, se beágyazódás, se semmi...
Beképzeltem, annyira akartam a babát.
(Össze is jött, csak nem középidőben, hanem a legvégén, ultrahanggal követve lett)
Köszi mindenkinek ment a zold kez 😊
Örülök, hogy nem bunkòskodott velem senki, sajna itt gyakran az megy..
Èn tènyleg tudom hogy 10 nap legalàbb kell a beàgyazòdàsig ha nem több.
De ilyen nekem tènyleg soha nem volt hogy fàjjon a mellem ilyen koràn..
Ugyan nem Uh val hanem Lh tesztel nèztem az lett pozi 1 nap, előtte ès utàna is negatìv. Illetve elèg jòl èreztem is az ovum, 2 napig szurkàlt ès görcsölt nem tùl erősen de erősebben. Azèrt bìzom benne, hogy hàtha jelent valamit... 🙏
Igen tènyleg nagyon szeretnènk màr babàt ès lehet jobban is figyelem a testem.. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!