Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen érdemes feladni a...

Hány évesen érdemes feladni a próbálkozást a teherbeeséssel?

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 16:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Anno én úgy gondoltam, 30 előtt kell az első, ha addig nem jön, akkor nem lesz és 40 előtt az utolsó. 28 évesen szültem, csak egy gyerekem van, már joval negyven felett vagyok. De: van gyerekem. Nem tudom, ha nem sikerült volna 30 előtt feladtam volna vagy sem. Lehet hogy még 50 évesen is próbálkoznék. A húgom 46, nincs gyereke még, de nagyon akar, nagyon próbálkozik, de nem jön össze. Már az orvosok is mondják neki, hogy nem biztos hogy kellene, de nem érdekli. Gyereket akar.

Tipikus példája szamomra a mondasnak: Egy nő két dologért tesz meg mindent; hogy lehyen vagy ne legyen gyereke.

2021. febr. 23. 07:31
 22/25 anonim ***** válasza:
30 előtt szerettem volna az elsőt. Így 30-on túl örülök, ha egy is sikerül. 40 felett már nem próbálkoznék tovább, de addig szakadatlan. 3. Inszemre készülünk. Mindenki maga dönti el úgy is, de azért szerintem van egy természetes határ.
2021. febr. 23. 08:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Első gyerek esetén nálam 42 lenne a határ.
2021. febr. 23. 08:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Soha. Szexelnék védekezés nélkül egész hátralévő életemben. Mi rossz történhet? Max. teherbe esek.
2021. febr. 23. 08:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Biológiai értelemben amikor elkezdődik a klimax, akkor már nem érdemes próbálkozni.

Más értelemben, meg akkor amikor az adott nő és férfi úgy gondolja.

Én és a párom 32-33 évesen szeretnénk gyereket, max 36-37 éves korunkig próbálkoznánk, utána már nem.

2021. márc. 18. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!