Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódásnál/terhesség...

A beágyazódásnál/terhesség elején hol éreztetek szurkálást?

Figyelt kérdés
1 napja kellett volna megjönnie, a teszt negatív lett. A jobb petefészeknél érzek szurkálást/enyhe fájdalmat. Ez lehet a baba, vagy megjönni készül? (amúgy nem szokott ilyesmi lenni)
2021. febr. 21. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tutira már meg kellett volna jönnie, akkor már a teszt biztos kimutatta volna! Szerintem inkább mensi lesz sajnos. Ha lehetett később peteérésed, akkor akár baba is lehetne. Nekem amúgy mikor- hol szurkál hol egyik, hol másik oldalon.
2021. febr. 21. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
A beágyazódás 10-12 nap alatt befejeződik szóval azt tutira nem érezheted.Még tesztelj 2 nap múlva
2021. febr. 21. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:
még lehet hogy csak 13 dpo-nál jarok. kedden tesztelek újra. köszi!
2021. febr. 21. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Az úgy jó lesz!Ha az is negatív lesz akkor meg fog jönni és nem vagy terhes
2021. febr. 21. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Sehol
2021. febr. 21. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen azokat a tüneteket produkáltam mint mensi előtt,érzékeny mellek,petefeszek koruli szurkalasok és görcsök! Így nemis igazán bíztam abba hogy sikerült (főleg a görcsök miatt) de mivel terveztük így az esély megvolt hogy megis sikeruljon es mivel en mar nagyon vartam ra nem birtam kivarni azt hogy a mensim kessen. Igy nemvart elott 4-5 nappal igaz halványan de egyertelmuen lathato volt a csík a teszten ! Nemvart napjan pedig határozott,kontroll csikkal megegyezo szinerossegu csik jelent meg a teszten 😊

1 napot keset a mensim mikor UH ra elmentem es ott akkor mar lathato volt a 4mm es petezsak 😊

2021. febr. 21. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
13. dpon már símán kimutatta volna. Én sehol nem éreztem szúrkálást. 10+3hkm
2021. febr. 22. 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:
3.terhességem, 8hetes vagyok, még sosem éreztem szúrást, fájást, semmit. A teszt nem várt napján mindig erős lett...
2021. febr. 22. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!