Lehet, hogy a betegségem is közre játszott és a gyógyszer szedés, de nagyon félek. Mitől lehet? Az előző hónapba megjött, de már akkor se rendesen. Most nem jött még meg, késik...
fájt a hasam egy darabig, azt hittem meg fog jönni, de már az is elmúlt és félek, hogy kimarad. Voltam beteg is, antibiotikumot is szedtem, meg olyan gyógyszert írt fel a doki, ami ilyen nőgyógyászati fertőzésekre is alkalmas, pedig felső légúti fertőzésem volt. A barátommal nem feküdtem még le. Még megszakításosan se csináltuk. Viszont kipróbáltunk már egy két dolgot, és ő el is élvezett nem is egyszer. Azt azért hozzá teszem, hogy ruhába voltam, szóval nem hsizem, hogy ha oda került is volna terhes lennék. Viszont annyira félek, hogy terhes lehetek, pedig tudom mitől lesz egy baba, hogy már kezdem azt nézegetni nő-e a hasam. és tényleg olyan mitnha nőne. Nagyobb lenne és a szemérem csontomtól gömbölyödne. persze reggel lapos... nincsenek terhességre utaló tüneteim, csak hogy nem jött meg... Elképzelhető, hogy beképzelem magamnak? És megkérdezhetem mi az az álterhesség?
Válaszokat előre is köszönöm...
Sztem elképzeled csak, ha nem ment be sperma elég valószínűtlen....
Bizti gyógyszerektől késik, ha meg kimarad keress egy nőgyógyászt h mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!