Ha mindig 12 nap a luteális fázisom az baj?
Nekem is annyi volt (most is annyi) . Kisse alacsony volt a progreszeronom. Nekem ezt kellett kezelni. Minden sikeres terhessegem elott volt egy vetelesem sajnos. (2 vegig hordott terhességet 2 korai veteles elozte meg nalam)
Nekem progeszteron potlassal megelozhezo volt a korai, elso trimeszteres veteles. Elso alkalommal 7hetesen ert a veszteség, ezt követően terhes lettem az első gyermekünkkel (a veteles utan 16honapra), vele az elso 13 hetig kaptam utrot de meg ugy is majdnem megszuletett a 30.heten.
Masodik gyermekvallalas is sajnos egy 8.heti spontan vetelessel kezdodott, majd a kov ciklusban megfogant a lanyom. Vele végig (amint szivhang lett) szedtem 39.hetig progesterone exeltist is es huvelyi uton az elejen utrot.
A 12 nap még teljesen normális. 10 nap az amit már kezelni kell. Szóval ez nem okozhat gondot :)
Inkább az alacsony progi, pajzsmirigy gond lehet ludas.
Köszönöm szépen, és ezeket mindenképpen gyógyszerrel kell kezelni?
Egyszer már volt egy sikeres terhességem. Azzal nyugtatnak ha egyszer sikerült akkor nem lehet nagy gond. De előtte is több és utána is több vetélésem is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!