Normalis, hogy az utobbi 7 honapban 16-18 nap hosszu a lutealis fazisom?
Sziasztok
Az utobbi honapokban a lutealis fazisom a megszokott 14 naprol 16-18 nap hosszusagura nyult. A ciklusaim 28 naposak, mar hosszu evek ota, de a PE-m tobb, mint fel eve nem felidoben, hanem a ciklus 9.-10. napjan van. Mitol lehet ez?
Csatolom a mostani gorbem, hatha ugy erthetobb:
Koszi ha valaszoltok..:)
Szerintem nem jól húzta be, 9-én lehetett ovud.
Ez a görbevezető nem a legpontosabb, nekem ez a véleményem. Ha kell, ha nem, behúzza, sokszor rossz helyre.
Mikorra "nem várod"?
Szia
Koszi, hogy irtal - igazad van, 9.-en volt ovum. Szombatra nem varom.
Vezetem mashol is, ott rendesen huzza be altalaban, de a Cikluson tisztabb a gorbe latvanya.
Bocs a kesoi valaszert, meloztam..:)
Szia, ne haragudj, nem 9.-en, hanem a 9. ciklusnapon, 9.-en a szokasos osztrogen csucsom volt, mint mindig. Ma van a 15. dpo-m. Ez igy megy mar 7 honapja.
Csak azert irtam ide, mert felek, hogy ez nem normalis. Kerdeztem az orvosomat, de szerinte ez az egesz homerozes hulyeseg...:(
Biztos, hogy nem akkor volt ovud. A hőleesés oké a luteális közepén, de ennyire nem fog leesni. Ovud az 9-én volt.
A luteális hossza 12-16 nap, több biztos, hogy nem.
Szia, koszi - komolyan! Feltem, hogy majd csak lehurrogast kapok a kerdesert es azert h ragaszkodom ahhoz amit tudok..:)
Honapok ota igazolja az ovu teszt+ovus fajdalmak, hogy a 9-10. cn-en van a peteres, ebben a honapban megerositette az uh is. Ovu utan a 6. napon nekem mindig leesik, 3-5 tizedet, egyetlen napra.
Ma vagyok a 17. dpo-n.
Holnap kellene megjonnie - de a hom ma egy tizedet felment, bar ez gondolom nem jelent semmit.
Kezdek aggodni a hosszu lutealis miatt - direkt ezert ellenoriztettuk a tuszorepit. Lehet, hogy ezert nem tudok teherbe esni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!