Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normalis, hogy az utobbi 7...

Normalis, hogy az utobbi 7 honapban 16-18 nap hosszu a lutealis fazisom?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az utobbi honapokban a lutealis fazisom a megszokott 14 naprol 16-18 nap hosszusagura nyult. A ciklusaim 28 naposak, mar hosszu evek ota, de a PE-m tobb, mint fel eve nem felidoben, hanem a ciklus 9.-10. napjan van. Mitol lehet ez?

Csatolom a mostani gorbem, hatha ugy erthetobb:

[link]

Koszi ha valaszoltok..:)

2016. jan. 20. 05:05
1 2
 1/12 mandiga ***** válasza:

Szerintem nem jól húzta be, 9-én lehetett ovud.

Ez a görbevezető nem a legpontosabb, nekem ez a véleményem. Ha kell, ha nem, behúzza, sokszor rossz helyre.

Mikorra "nem várod"?

2016. jan. 20. 09:50
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia

Koszi, hogy irtal - igazad van, 9.-en volt ovum. Szombatra nem varom.

Vezetem mashol is, ott rendesen huzza be altalaban, de a Cikluson tisztabb a gorbe latvanya.

Bocs a kesoi valaszert, meloztam..:)

2016. jan. 20. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
én is ezt akartam írni próbálkozott ott a 36,7 nél de akkor volt mikor leesett 36,3 ra és ez még csak 11 dpo..:)
2016. jan. 20. 16:49
 4/12 A kérdező kommentje:

Szia, ne haragudj, nem 9.-en, hanem a 9. ciklusnapon, 9.-en a szokasos osztrogen csucsom volt, mint mindig. Ma van a 15. dpo-m. Ez igy megy mar 7 honapja.

Csak azert irtam ide, mert felek, hogy ez nem normalis. Kerdeztem az orvosomat, de szerinte ez az egesz homerozes hulyeseg...:(

2016. jan. 20. 16:58
 5/12 mandiga ***** válasza:

Biztos, hogy nem akkor volt ovud. A hőleesés oké a luteális közepén, de ennyire nem fog leesni. Ovud az 9-én volt.

A luteális hossza 12-16 nap, több biztos, hogy nem.

2016. jan. 20. 21:10
 6/12 mandiga ***** válasza:
Még annyi, hogy sok esetben ovu elött hírtelen megemelkedik a hő. Nálam is így van.
2016. jan. 20. 21:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy leirtad a velemenyed. Ultrahanggal kovettek a tuszorepedest, a 9. ciklusnapon volt.
2016. jan. 21. 04:54
 8/12 mandiga ***** válasza:
Ennek örülök, hogy megírtad. Sok helyen olvastam, hogy tüszőrepedés akkor van, mikor hírtelen megemelkedik a hő, és utána van hőleesés. A gyakorin meg csak azt olvasom, hogy akkor reped meg a tüsző, ha leesik a hő. Ezek szerint akkor van, ha megemelkedik. Annyit filóztam ezen. :)
2016. jan. 21. 07:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Szia, koszi - komolyan! Feltem, hogy majd csak lehurrogast kapok a kerdesert es azert h ragaszkodom ahhoz amit tudok..:)

Honapok ota igazolja az ovu teszt+ovus fajdalmak, hogy a 9-10. cn-en van a peteres, ebben a honapban megerositette az uh is. Ovu utan a 6. napon nekem mindig leesik, 3-5 tizedet, egyetlen napra.

Ma vagyok a 17. dpo-n.

Holnap kellene megjonnie - de a hom ma egy tizedet felment, bar ez gondolom nem jelent semmit.

Kezdek aggodni a hosszu lutealis miatt - direkt ezert ellenoriztettuk a tuszorepit. Lehet, hogy ezert nem tudok teherbe esni????

2016. jan. 21. 12:11
 10/12 mandiga ***** válasza:
Nálad orvosilag igazolták, az pedig nem tévedhet. Azt is olvastam már, hogy ahányszor leesik a hő, annyiszor van esély a teherbe esésre. Sokat filózok ezen, és sokat is olvasgatok. A hosszú luteális fázis nem hiszem, hogy gond lenne, mert a babának van elég ideje szépen beágyazódni. A gond a rövid luteális fázissal van, mert akkor leválhat, mire beágyazódna. Érdekelne, hogy a dokid erre mit mond. Legközelebb ha mész, kérezd meg tőle. Szerintem a 18 napos luteális az nagyon ritka lehet, mert még nem olvastam róla sehol. 12-16 nap közt van. Ha rövidebb, az nem jó.
2016. jan. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!