Facelle vizeletsugaras teszt nem várt előtt egy nappal ,, halvány" pozitív! Megbízható?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 09:50
21/33 A kérdező kommentje:
#19 Veled mi újság?
2021. febr. 23. 18:59
22/33 anonim válasza:
Szépen erősödnek a tesztjeim, már majdnem olyan erős a teszt csík mint a kontroll csík. Örülök, remélem így is marad! Még van 2 tesztem, azokat elhasználom még. Olyan jó látni, ahogy erősödik.
23/33 A kérdező kommentje:
Ismerős helyzet, én is ellőttem minden tesztem, ami itthon volt! Március 5-én megyek dokihoz, addigra elméletileg lesz szívhang is! 🥰
Majd írj mi újság Veled! 😘
2021. febr. 23. 21:46
24/33 A kérdező kommentje:
#22 Mi újság Veled/Veletek?
2021. ápr. 22. 13:31
25/33 anonim válasza:
Szia. Már 12 hetet betöltöttem. Voltam kedden genetikán, ott az uhn egyértelműen fiút mondtak. 1 kicsit elkeseredtem, mert van 3 fiam, és nagyon nagyon bíztunk egy kislányban. Vettek méhlepényből mintát is, az lesz a 100%os eredmény, de annak az eredményét még nem tudom. Egy kicsit azért reménykedek, h mégis kislány. Egyébként uhn minden rendben volt, jók az értékei. Érzem is már mozogni. 🙂Veletek mi újság?
26/33 A kérdező kommentje:
Szia! Én is töltöttem a 12. hetet, jövő héten megyek genetikára, mert betegek voltunk. Mi is kislányban reménykedünk, mert nálunk is 3 fiú van. Rákérdeztél a nemére, vagy automatikusan mondják?
Már szépen kezd látszani a pocakon, de még nem érzem a mozgást! Remélem, hogy nálunk is minden rendben lesz a tanácsadáson! A férjed bemehetett Veled?
2021. ápr. 22. 14:27
27/33 anonim válasza:
Nagy plazma tévén látja a kismama a babát uh közben. Igazából én is láttam a lába között a lógó kukacot, de nem szóltam semmit. A végén kérdezte a hölgy, hogy akarom tudni a nemét? Mondom igen. És egyértelműen fiút mondott, úgyhogy szerintem ez már biztos. Drukkolok nektek. Én sajnálom, és már várom, hogy megszessen, mert tudom, hogy igazán akkor fog átkapcsolni az agyam, és elengedni a lány dolgot.
29/33 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömnek mostanáig kislányt mondtak, tegnap pedig fiút, most 28 hetes...tehát még bármi lehet...
Reménykedjünk együtt! 🙏
2021. ápr. 23. 12:22
30/33 anonim válasza:
Na kérdező hogy vagytok azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!