Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek milyen erős volt a...

Kinek milyen erős volt a tesztje 3 nap késéssel?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Erősebb mint a kontrolcsík x epil teszt: [link]
2021. febr. 19. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor már az x-epil is egyforma 2 csíkos volt.
2021. febr. 19. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem lassan 1 hét késés után ilyen lett: [link]

Azóta csináltam még egyet, erősebb lett. Ugyan olyan mint a kontrolcsík lehet kicsit halványabb nála.

2021. febr. 19. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Kontrollcsíkkal megegyező volt.
2021. febr. 19. 11:05
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
x-epil, teszt csík halványabb volt a kontrollnál, de még egy héttel később is. Annyira nagy a szórás a hcg szinteknél, és maga a teszt mennyiséget sem mér, hogy fölös ezzel foglalkozni. Ha egyértelmű két csíkos az szuper, ha a teszthez viszonyítva három nap múlva valamivel erősebb, az még szuperebb. De nem tudunk egyforma koncentrált vizeletet csinálni 2-3 nap eltéréssel. És nem is kell egyforma erősnek lennie a két csíknak. Szóval, ha késik és van pozitív teszted, akkor tessék neki örülni :)
2021. febr. 19. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Facelle tesztet csináltam már aznap reggel,amikor meg kellett volna jönnie. Már akkor majdnem olyan erős volt,mint a kontrollcsík.
2021. febr. 19. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szinte keresni kellett, olyan halvány volt. Azt gondoltam, hogy ez nem normális es bajt jelent. Nem lett baj.
2021. febr. 19. 13:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Üvöltött a csík kb.
2021. febr. 19. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!