Szerintetek inen melyik a pozitív? január 29 én jött meg a menszeszem 6 napig tartott most 34 és volt a ciklusom és ma van az ovum mensi naptár szerint és következő menstruáció március 4. kepkuldes.com/image/Q6btbg
3as vagyok!
Én is még folytattam egy darabig a ovu tesztelést és hol erősebb hol gyengébbek voltak a csíkok ezután is.
Mi 2-3 naponta voltunk együtt ekkor szóval nem tudom én se belőnni mikor volt ovum. Mivel 5 nap késésnél teszteltem csak halvámy pozit.
Előtte voltam orvosnál és minden rendben volt velem.
Nem akartalak megijjeszteni, de követem már egy ideje itt a kérdéseid, és mindig bizonytalanok a tesztjeid és mivel a baba sem sikerült így tuti nincs ovud ilyen tesztek mellett :(
Szerintem jó, hogy elmész dokihoz, lehet még hónapokig próbálkoznátok feleslegesen... Hidd el tudom miről beszélek, én is vártam a csodát, pedig ha elmegyek már rég összejött volna. Így összesen 2,5évet vártunk rá. Nagyon nehéz volt egy idő után lelkileg is.
Nekem a 2.próbálkozós hónapba fogant.:) Féléve derült ki hogy a pajzsmirigyem is alulműködik.
De egy vizsgálatra tényleg jó lenne előtte elmenni, nekem is az volt az első hogy zöld utat adjon a nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!