Lefeküdtem a párommal, eshetek teherbe ebben az esetben ?
Lefeküdtünk a párommal természetesen használtunk óvszert. Mikor a párom elment az óvszerbe éreztem valami meleget kifolyni a nemi szervemből. Megnéztük az óvszer nem szakadt ki de én mégis parázok hogy mi lehetett az. Nem volt még ilyen. Lehetséges hogy kifolyt belőle valamilyen módon?
21/L
Ha nem szakadt ki az óvszer, akkor nem került beléd. Vízzel kell feltölteni a gumit, ha nincs rajta 1 kis lyuk sem, akkor nem történt baleset.
Esetleg nem most volt az ovud? Vagy nagyon jó volt a szex, s a huvelyvaladekod ebből adódóan sűrűbb lett, ami szinten távozhat.
A spermium amikor távozik akkor nem nyúlós, s nem selymes tapintású mint a huvelyvaladek, hanem inkább ragadós, “durva”.
Vízzel sajnos nem töltöttük fel, de miután kihúzta magát belőlem megnéztük az óvszert es nem szakadt el. De nem is volt benne annyi mennyiségű spermium mint amennyi szokott neki lenni a legelső alkommal mikor elmegy.
Ez a mensim vége után 2 nappal történt.
Látszana szerintem igy is ha kiszakadt. Ha meg nem volt ovulaciod, akkor kb.0,00001% ha ki is szakadt volna.
Szerintem ne parazz.:)
A spermium mennyisége sem mindig ugyan annyi.
Lehet még a mensid utozengese is. :)
Köszönöm a biztató válaszod :)
Bízom benne hogy nem történt baj
Mivel nincs 100%-os védekezés, így átjuthat spermium, akkor is, ha nincs szakadás. De erre nagyon kicsi az esély.
Ha meg mensi vége után 2 nappal történt, akkor alapból kevés az esély a teherbeesésre.
Ez a meleg cucc jó eséllyel a szokottnál több hüvelyváladék + az óvszer síkosítója, szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!