Most használom először az ovu tesztet szerintetek ezek közül mikor lehetett pozitív?
Már volt egy kérdésem ezzel kapcsolatban,( https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. )viszont pár napig még folytattam a tesztelést és egyáltalán nem láttam erősebbnek a második csíkot.
Akkor ezek közül melyik számíthatott pozitívnak?
Ezek alapján nincs ovud, legalábbis ebben a ciklusban. Valóban nem szabadna ilyen erős kétcsíkosnak lenni végig. Ovu utántól elégge halványka szokott lenni a tesztcsík. Nálad sajnos pozi közeli mind. Nekem ovu mentes ciklusban ilyen és akkor mindig késik is a mensi egy hetet.
Nézz meg még egy ciklust illetve, ha teheted ovu körül menj el dokihoz, uh-n fogja látni van e peteérés.
#8-as vagyok, Kérdező: 24 évesen 8 hónap sikertelen próbálkozás még nem olyan vészes. Néha lehetnek sajnos ovu mentes ciklusok, még teljesen egészséges nőknél is. 1-2 ilyen hónap miatt nem kell aggódnod, mert sokminden befolyásolhatja a ciklust.
A 11-es válaszoló nagyon jól leírta az egészet, még annyit tennék hozzá, hogy ha esetleg ki is derülne, hogy valami gond van, a legtöbb problémát gyorsan és hatékonyan tudják kezelni.
És tényleg nem akartam rád hozni a frászt, csak én így jártam a folyamatosan két csíkos ovu tesztekkel. Nem biztos, hogy nálad is gond van, de azért nem árt beszélni erről egy szakemberrel. Minden jót kívánok neked! :)
Utolsóval teljesen egyetértek
Viszont nekem ugyanigy volt,és bementem a rossmannba,és vettem drágább ovulációs tesztet
Azt hiszem 5 db került 2500ftba,az az egy fajta mutatta meg..hogy mikor van pontosan ovum...a többi ovu teszt ugyanezt mutatta mint neked
Doktornőm ajánlotta a tesztet,és milyen jó volt,hogy rá hallgattam
Egyből sikerült a baba❤
Próbáld meg a drágább tesztet,és ha ez is igy mutatja,akkor keress egy szakembert
Facelle a teszt,megnéztem
Sok sikert❤🙏 Majd irj itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!