Most használom először az ovu tesztet szerintetek ezek közül mikor lehetett pozitív?
Már volt egy kérdésem ezzel kapcsolatban,( https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. )viszont pár napig még folytattam a tesztelést és egyáltalán nem láttam erősebbnek a második csíkot.
Akkor ezek közül melyik számíthatott pozitívnak?
Így van leírták, viszont azt is hogy teszteljek tovább.
A kérdésem arra írányúl, hogy számított-e hogy tovább teszteltem vagy a 16. De lenne a pozítiv?
Azért linkeltem be, hogy érthető legyen.
24/N :)
Nem ijesztegetni akarlak, de ilyen sokáig nem lenne szabad ott lennie a második csíknak.
Nálam egész hónapban ilyesmi volt, mint neked, egyszer halványabb, máskor erősebb, de mindig két csík látszott ciklus elejétől a végégig. Kiderült, hogy nagyon durva hormonproblémám van, ami miatt nem tudtam teherbe esni.
Ha esetleg 1 év alatt sem jön össze a baba, mindenképpen érdemes lenne elmenni a nőgyógyászatra és kérni egy teljes hormontesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!