Akik 27-re nem várjátok hogy vagytok? Éreztek már valamit? Nagyon izgultok? Mióta próbálkoztok?
Sziasztok T vagyok!
Nekem semmi tünet a cicifájáson kivül.
Még 4 nap és kiderül csajok!:)
Első vagyok.
Nálam semmi tünet, tegnap volt egy kis hasszurka meg a mellbimbóm érzékeny egy kicsit, bár szerintem ebből menzi lesz. 26-ra NEM várom.
Sziasztok:)Látom szépen összegyűltünk amíg nem voltam.:)
Nálam semmi extra nincs,hasszúrkáláson kívül,de az eltart szinte egész nap.A mellem nem fáj,néha kicsit viszket a mellbimbóm.És tegnap volt egy kisebb hányingerem,ami olyan 5 percig tartott.Szóval bizonytalan vagyok,és persze türelmetlen:)
Ki mikor fog tesztelni?Én szerintem hétfőn,persze ha nem jön meg:)
Sziasztok! En is csatlakozok hozzatok, mert 26-ra nem varom. Nagyon izgulok en is es persze alig varom, hogy kideruljon!:-) Erdekes, mert nekem is az tunt fel, hogy most nem faj a mellem...altalaban nekem legkesobb 10 dpo-n elkezd fajni es a mensi napjan mulik el. Most meg mar 11-dpo-n vagyok es semmi....Remelem, hogy ez jot jelent! Mindenkinek szivbol kivanom, hogy sikeruljon!!!:)
TG
Sziasztok:)
Hogy vagytok?
Már csak pár nap és kiderül mindannyiunknál hogy sikeres volt e ez a hónap:):)Kívánok mindenkinek pozitív teszteket!!!
Sziasztok T vagyok!
Mára nem vártam nem is jött,teszt negatív...
MÉg várok egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!