Ovulációs teszt mindíg két csíkos? Vagy van hogy csak a konroll csík jön ki?
Most kezdtem ebben a hónapban hőmérőzni, nyákot figyelni és vettem Facelle ovulációs tesztet.
Aki régóta használja, mindíg kijön a második csík is? Vagy van hogy teljesen fehér marad az egyik?
Mikor érdemes elkezdeni? 10-12 napon vagy, ha tojásfehérjés nyák megjelenik?
Nem szeretnék új kérdést kiírni, remélem valaki még jár erre:)
Február 8-án kezdődött az utolsó mensim. Ma van így a 8. ciklusnap.
Figyelem a nyákom, meg hőmérőzök, most kezdtem ebben a hónapban.
Ma reggeltől nagy mennyiségű vizes, átlátszó nyákom van, tiszta víz a bugyim is, mert sajnos nem tettem be tisztaságit sem. Ez most termékeny nyák lehet? Csináljak ma egy ovu tesztet? Normális hogy ilyen korán lenne? Amugy 28 naposak a ciklusaim.
Ez is átlátszó, és ahogy a neten volt kép, két ujj között szét lehet húzni.
Eddig sajnos nem figyeltem erre így azt sem tudom szokott e lenni.
És ovumat sem tudom. Augusztus óta próbálkozunk sikertelenül, ezért kezdtem el figyelni.
Köszönöm válaszod:)
Nekem ugye ma van a 9.ciklusnap. Nem csináltam tesztet, mert azt írják, hogy a 11. napon kell elkezdeni, ugyh várok.
A nyákom, szerintem olyan, csináltam róla képet is, de szerintem sokan rossszul lennének ha ilyet beküldenék ide, ugyhogy inkább hanyagolom :D
Ma is megvan a nyák, mellé még vizes folyás is, mintha bepisiltem volna. Ez eddig is volt mindig, csak eddig nem tudtam, hogy ez minek a jele. Méhszájam fenn van, alig érem el és puha, nyitottságát nem tudom eldönteni milyen.
"Eredménytelen ovulációs teszt
Ha a kontroll csíkon kívül nem jelenik meg második csík, akkor a tesztelés eredménytelen volt, második tesztre van szükség. Ezt rögtön az első eredménytelen teszt után elvégezheted."
A kérdésedre válaszolva. Nekem is volt már olyan hogy csak a kontroll csík jött ki, de most utánaolvastam, ezt találtam.
Ma lett pozitív az ovu tesztem. Most tényleg másmilyen a nyákom is. Teljesen átlátszó és nyúlós. Méhszájam fenn és puha.
Az érdekelne még, hogy ilyenkor aki nézi a hőt, mikorra mutathatja az ovut? Holnap, holnapután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!