7 napja késik a menstruációm mensi szerű gorcseim vannak illetve fehér szagtalan folyásom viszont negatív volt a tesztem 6.ik nap reggeli pisibol lehet ebből még baba?
Sajnos bármitől késhet.
Ha nem ingadozik a ciklushosszod heteket, akkor kizárt a terhesség. Ovu után 15 nappal legkésőbb pozi lesz a teszt. Ovu pedig mensi előtt12-16 nappal van(átlag 14 nap)
Ha úgy érzed tesztelhetsz még, de próbáld elengedni.
Nekem most két mensi is kimaradt, hetente teszteltem egyet bár nem tudom minek. Hamarosan elmegyek dokihoz, mert az istennek sem akar megjönni.
Kitartás, jönni fog az a baba :)
Koszonom nektek annyira jól esik ebben az időszakomban!!!
Meg pecsetelgetek ez a második nap.. Nagyon izgulunk párommal ne legyen semmi baj. kollégáim kórházból igyekeznek a legjobb vitaminokat beszerezni nekem hogy megmaradjon a babo és mindent tudják biztosítani neki a jól lethez 24 órában fekszem csak pisilni kelek fel vitaminokat szedek plusz gyümölcsöket eszek rostosat iszok és annyira tétlennek érzem magam az a kis minimális vérzés megijeszt... Meg a tudat hogy bármikor elvetelhetek.. Borzalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!