Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes lehetek?

Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Decemberben hagytam abba a gyógyszer szedést, januárba meg is jött a mensim rendesen, február első hetén kellett volna megjönnie újra de nem jött meg. Kértem az orvostól időpontot, másfél hét múlva megyek hozzá. Mióta ki maradt vagy 8 tesztet csináltam mindegyik negatív lett. Ma is csináltam egyet kíváncsiságból és 2 csík lett, a második kicsit halványabb. Baba lehet?
2021. febr. 13. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mi van a használati utasításban?

2021. febr. 13. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
A két csík az kétcsík...a használati utasításban is benne van.
2021. febr. 13. 14:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Hahaha tudok olvasni kedves "segítő kommentelők"

Engem csak az érdekelt volna, hogy 13 napja késik és előtte mindegyik teszt negatív volt a mai meg pozitív, hogy ez hogy lehetséges mikor elvileg érzékeny és már az első kimaradt naptól kimutatja

2021. febr. 13. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Pfuubammeg 🤦‍♀️🤣
2021. febr. 13. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg a gyógyszer elhagyása összekuszálta a ciklusod és így nem tudhatod, hogy mikor volt peteérésed. Az, hogy mikor kellett volna megjönnie (szerinted) csak egy dolog...ezért is gondolod, hogy 13 napja késik, amúgy meg lehet, hogy most a napokban lenne esedékes a mensid és azért mutat már pozitívat.
2021. febr. 13. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az utolsó írja. Később bolt peteérés és lehet nem is késik q mensid még. Sőt ennyi napot biztos nem, a tesztek 1-2nap késésnél egyértelmű szép kétcsíkosak lesznek. Szóval kb az általad vélt mensi ideje körüli együttlétből estél teherbe.

Minden esetre jó egészséget :)

2021. febr. 13. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Plusz lehet hogy nem is a legérzékenyebb teszted vetted. Ha a fentebbi és ezt a lehetőséget osszeadod, tadamm.
2021. febr. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!