Ha peteéréskor már fáj a cicim,akkor tényleg nem sikerült?
Sziasztok!
Nem használtam még ezt az oldalt kérdés kiírására,de a kereső részében kutattam,csak változóak a válaszok.
14.ciklusnapomon vagyok,elvileg 1-2 napja megvolt a peteérésem,ma már 36.9 volt a hőm.
Szerintetek ha 2 napja már fáj a derekam,cicim,hasam alja,akkor tényleg nem sikerült a teherbeesés? Több gyakoris kérdésnél ezt olvastam.
Azért érdekelne ennyire,mert eddig csak a 26.cn-on kezdődtek ezek a tünetek nálam és a hőm sem volt soha 36.7-nél több.
Esetleg összefüggésben állhat a magasabb hő és a mell,derékfájdalom?
Köszönöm a válaszokat
2 napja volt ovud. Még semmilyen terhesség nem áll. Az meg, hogy most fájnak a melleid semmit nem jelent. Mindent a hormonok okoznak, ovu után más hormonok dolgoznak mint ovu előtt. Ennyire ne keresd az érzéseket. Ez már bitang erős ráfeszülés. Maradj a racionalitás talaján. Azért mert babát szeretnél még a biológia nem fog megváltozni :)
A húsleves sem lesz kész 15 perc alatt csak mert érzed az illatát.
Türelem. A hormonális dolgok mindig titokzatosak. A másik meg hogy az ovu megtörtént e csak uh-n lehet megállapítani. Semmilyen ap nem fogja neked megmondani. Az LH teszt is csak az lh csúcsot mutatja ami még nem jelenti, hogy meg is reped a tüsző. A hőgörbe sem jelent túl sokat....nekem szabályos szép görbe mellett kiderült nincs is peteérésem.
Ha nem jön a baba és azért vagy ennyire kihegyezve akkor meg orvoshoz kell menni.
Kicsit tereld a gondolataid :)
Köszi a válaszokat,ebben a kategóriában tényleg nagyon feszültek az emberek.
Valahol azt olvastam,hogy minél magasabb a hő,vagyis minél nagyobb a progeszteron termelődés,annál intenzívebbek a PMS tünetek. Vajon ez fedi a valóságot?
Ikreimmel semmi tünetem nem volt,nem volt nagyon mit megfigyelni. Most meg fél éve próbálkozunk és elkezdtem magam figyelni. 4 hónapja 8 hetesen elvetéltem,viszont ott is csak a végén fájt a cicim,derekam,mindenem. Azért fura és azért gondoltam azt,hogy ha már most fáj,akkor nem sikerült.
Ebben a kategóriába csak ideggyenge nőkkel találkozol,évek óta nem megy a teherbeesésük és másokon vezetik le a feszkót.
Egyébként,hogy kérdésedre is válaszoljak,ilyen már nekem is volt,ugyanarra gondoltam mint te,de doki végig követett,volt peteérésem. Szerintem is a progeszteron szinthez van köze.
Köszi:)
Teljesen elfogadom,mindenki véleményét. Nekem a stílussal van a bajom,de én annyira higgadt és kedves vagyok mindenkivel,hogy csak ezért nem tudok más nem kedves(szándékosan így fogalmazom) stílusával azonosulni.
Régi kérdéseket olvasva,normális stílus volt a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!