Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha peteéréskor már fáj a...

Ha peteéréskor már fáj a cicim,akkor tényleg nem sikerült?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem használtam még ezt az oldalt kérdés kiírására,de a kereső részében kutattam,csak változóak a válaszok.

14.ciklusnapomon vagyok,elvileg 1-2 napja megvolt a peteérésem,ma már 36.9 volt a hőm.

Szerintetek ha 2 napja már fáj a derekam,cicim,hasam alja,akkor tényleg nem sikerült a teherbeesés? Több gyakoris kérdésnél ezt olvastam.

Azért érdekelne ennyire,mert eddig csak a 26.cn-on kezdődtek ezek a tünetek nálam és a hőm sem volt soha 36.7-nél több.

Esetleg összefüggésben állhat a magasabb hő és a mell,derékfájdalom?

Köszönöm a válaszokat

2021. febr. 13. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted ki tudja ezt neked megmondani?2 napja volt peteérésed,márha volt akkor nem értem mit akarsz tudni?
2021. febr. 13. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

2 napja volt ovud. Még semmilyen terhesség nem áll. Az meg, hogy most fájnak a melleid semmit nem jelent. Mindent a hormonok okoznak, ovu után más hormonok dolgoznak mint ovu előtt. Ennyire ne keresd az érzéseket. Ez már bitang erős ráfeszülés. Maradj a racionalitás talaján. Azért mert babát szeretnél még a biológia nem fog megváltozni :)

A húsleves sem lesz kész 15 perc alatt csak mert érzed az illatát.

Türelem. A hormonális dolgok mindig titokzatosak. A másik meg hogy az ovu megtörtént e csak uh-n lehet megállapítani. Semmilyen ap nem fogja neked megmondani. Az LH teszt is csak az lh csúcsot mutatja ami még nem jelenti, hogy meg is reped a tüsző. A hőgörbe sem jelent túl sokat....nekem szabályos szép görbe mellett kiderült nincs is peteérésem.

Ha nem jön a baba és azért vagy ennyire kihegyezve akkor meg orvoshoz kell menni.

Kicsit tereld a gondolataid :)

2021. febr. 13. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Ezt mondom én is hogy senki nem tudja ezt megmondani hogy mi volt vagy nem volt.Csak orvos,így van
2021. febr. 13. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A PMS és a “korai terhességi tünetek” egyformàk, vagy helyesebb úgy mondani, hogy ez mindenképp PMS, de attól még lehet belőle terhesség. Sőt. A peteérés után növekedik a progeszteron, az okozza a PMS-tüneteket. Ha megjön, a progeszteron leesik (ezt a hő leesése jelzi), a tünetek elmúlnak. Ha terhes vagy, a progi fent marad.
2021. febr. 13. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ovu-tól kezdve, hetekig fájt, derekam is, hasam alja csak a beágyazódás környékén. Most vagyok a 12.hétben
2021. febr. 13. 09:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,ebben a kategóriában tényleg nagyon feszültek az emberek.

Valahol azt olvastam,hogy minél magasabb a hő,vagyis minél nagyobb a progeszteron termelődés,annál intenzívebbek a PMS tünetek. Vajon ez fedi a valóságot?

Ikreimmel semmi tünetem nem volt,nem volt nagyon mit megfigyelni. Most meg fél éve próbálkozunk és elkezdtem magam figyelni. 4 hónapja 8 hetesen elvetéltem,viszont ott is csak a végén fájt a cicim,derekam,mindenem. Azért fura és azért gondoltam azt,hogy ha már most fáj,akkor nem sikerült.

2021. febr. 13. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Ebben a kategóriába csak ideggyenge nőkkel találkozol,évek óta nem megy a teherbeesésük és másokon vezetik le a feszkót.

Egyébként,hogy kérdésedre is válaszoljak,ilyen már nekem is volt,ugyanarra gondoltam mint te,de doki végig követett,volt peteérésem. Szerintem is a progeszteron szinthez van köze.

2021. febr. 13. 10:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Teljesen elfogadom,mindenki véleményét. Nekem a stílussal van a bajom,de én annyira higgadt és kedves vagyok mindenkivel,hogy csak ezért nem tudok más nem kedves(szándékosan így fogalmazom) stílusával azonosulni.

Régi kérdéseket olvasva,normális stílus volt a jellemző.

2021. febr. 13. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor azt írták itt, hogy az alacsony progi szintet is jelenthet, ha valakinek fáj a melle. Szóval kitudja.
2021. febr. 13. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt gondoltam hogy akkor biztos meg fog jönni, minden hónapban már peteéréskor elkezdett fájni a mellem, de abban a hónapban nem jött meg. Holnap lesz egy hónapos a kislányom 😊
2021. febr. 13. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!