Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek 2 petèjű ikrei lettek...

Akinek 2 petèjű ikrei lettek mit èrzett peteèrèskor?

Figyelt kérdés
Volt vmi furcsaság abban a hónapban? Jobban fajt a hasa? Mindig csak bal oldalon fajt ovukor a hasam de most rà 1 napra jobb oldalt is fajt ès csak 3ad nap ugrott fel a hőm! Pont 24 ora telt el a 2 görcsölès között! Köszönöm

2020. nov. 16. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt semmi furcsaság.

Csak az tűnt fel, hogy nem jött meg.

De érdekes ez a genetika, mert bár 2 petéjű ikrek, szinte teljesen ugyanúgy néznek ki. (Mindenki megdöbben, mikor kikérik maguknak, hogy ők kétpetéjűek)

2020. nov. 16. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos missed abbal végződött az iker terhesség, de semmi tünetem nem volt mensi előtt, minden pms tünet elmaradt, ez miatt már 6 napja késett mikor eszembe jutott. Mivel már évek óta próbálkoztunk így igen csak sok tünetet tapasztaltam már. Na de ikrekkel semmi. Rá másfél évre lettem terhes újra akkor meg sok tünet volt, mindent figyeltem lh teszt, görbe. Egy baba volt :) tehát az ikrekkel sem lesz különb a dolog :)
2020. nov. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!