Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan köztetek, aki...

Volt olyan köztetek, aki hőmérőzött, elvileg ovulált is, elment orvoshoz, és rácáfolt a hőgörbéjére, mert azt mondta, hogy most fog ovulálni?

Figyelt kérdés
Ez egy érdekes téma számomra, érdekelne a tapasztalatotok, hátha valaki járt így. Köszönöm
2021. febr. 12. 21:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nálam olyan volt,hogy azt mondta az orvos a hőgörbémre, hogy nincs ovum.Aztán abban a hónapban teherbe estem.
2021. febr. 12. 22:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Meg tudod mutatni a hőgörbéd? Illetve, hogy hányadik napon sikerült akkor végül is teherbe esni?
2021. febr. 12. 23:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tettem el őket.Mutatni nem tudok.Teny , hogy cakkosak voltak úgy is hogy egy időben mértem,de megvolt a 0.4-0.5 ugrás ovu előtti hőhöz képest.Több görbét is vittem,mind hasonló volt.Azert is lépett meg mikor az orvos mondta, hogy nekem ovum sincs.Kb 32-34.napi ovuból lett végül is a lányunk.
2021. febr. 12. 23:40
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, szóval ez annyira nem ritka mint gondoltam...

UHn látott egy dominánsnak tűnő tüszőt luteálisom közepén a doki, kb. lehülyézett hogy most fogok ovulálni. Pár napra rá persze megjött a menzeszem, időre.

2021. febr. 13. 09:41
 5/16 A kérdező kommentje:
3-as. Tehát úgy nézett ki, hogy nagyjából középidőben megemelkedett volt a hőd. Aztán a ciklusod 32-34 napján, amikor elvileg már menstruálnod kellett volna, történt meg a megtermékenyítés?
2021. febr. 13. 09:47
 6/16 A kérdező kommentje:
4-es. Akkor gondolom nálad meg a több tüsző érik meg, de csak egy reped meg időben effektus állt fent. :D
2021. febr. 13. 09:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem erre a görbére mondta a doki, hogy nincs ovum: [link]

23.ciklusnap volt az ovuláció, most vagyok 10 hetes.

2021. febr. 19. 15:25
 8/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Erre mondta? De hát ezen látszik,hogy akkor emelkedett meg :D

2021. febr. 19. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt mondta csak a hormonok miatt emelkedik, nem az ovuláció miatt. Szerinte kései ovuláció se létezik 😅
2021. febr. 19. 16:15
 10/16 A kérdező kommentje:
És akkor végül is hányadikán voltatok együtt, hogy meg is fogant egyből? :D
2021. febr. 19. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!