Péntekre nem várom. Félidőm volt pém (az ovu teszt mutatta, remélem hihetek is neki). Mikor merjek tesztelni?
Figyelt kérdés
Viszont a múlthónapban csak a 47.napra jött meg, ami elég meglepő volt, mert még soha nem fordult elő velem.
Tünetetim: nagyon ingerült vagyok, szinte minden idegesít, néha van hasszúrka is, a folyásom krémes jellegű, a mellemen látszódnak az erek.
2008. dec. 3. 09:27
1/2 anonim válasza:
hát ha péntekre nem várod és tutira akarsz menni akkor tesztelj jövő hét hétvégén! Szorítok addig meg nyugi és probálj nem erre gondolni tudom nehéz. Ha hamarabb tesztelsz lehet egy halvány csík de akkor meg azon fogsz aggodni vajon ez most mennyire pozitív.
2/2 anonim válasza:
Szia, szerintem ha nagyon nem bírod vegyél két tesztet, az egyiket csináld meg kedden és ha esetleg negatív ne aggódj, pénteken tesztelj egy újat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!