Lehetek mégis terhes így ?
1/12 A kérdező kommentje:
És amúgy nekem mindig késik pár napot alapbol is sajnos ezért az elején direkt nem is foglalkoztam ezzel de már fura. Mi a véleményetek erről és járt már hasonlóan valaki?
Túlgondolod. Ilyenkor már pozitív lenne.
Egyébként az mit jelent hogy mindig késik pár napot? Ha állandóan késik néhány napot, akkor ciklusról ciklusra egyre több idő telik el, a végen már hónapokig nem fogsz menstruálni. Szerintem csak szimplán nem tudod, hogy kell a ciklust számolni.
2021. febr. 11. 01:00
Az alap ciklushossz nem 28 (vagy akármennyi) nap csak úgy, általánosságban, hanem annyi, amennyi időközönként neked meg szokott jönni a menstruációd. Ha 27 naponként, akkor annyi, ha 34, akkor annyi. Ha EHHEZ KÉPEST "késik" mindig, akkor folyamatosan hosszabbodik a ciklusod. Amúgy meg egyszerűen csak hosszabb a ciklusod, mint számítod. Hánynaponta jön meg általában? Amúgy ha negatív a teszt, valószínűleg nem vagy terhes, de amúgy ovuláció után kb. 2 héttel mutatja ki biztosan az eredményt.
2021. febr. 11. 02:59
4/12 A kérdező kommentje:
A telefonomon egy alkalmazáson szoktam jelölgetni. 30 naposra van beállítva.
Agyfaszt kapok a telefonos meg netes naptárt használóktól. Most komolyan azt hisztek, a naptár mondja meg milyen hosszú lesz a ciklusod meg mikor ovulálsz? Honnan a vérből tudná azt egy app? Agy is kellene, amivel tudod használni...
2021. febr. 11. 08:19
Pfuubammeg....
Először is, terhes semmiképp nem vagy. 2hétnél már a leggagyibb teszt is fix eredményt adna.
Másodszor, telefonnal számoltatsz.... ember... fogsz egy sima 200ftos naptárat, amikor megjön aznaphoz teszel egy X-et. Legközelebb megin. Azt a 2 X közt megszámolod hány nap telt el. Nem kell ehhez emeltmatek, vagy biosz érettségi...így legalább tudnád mikor kell megjönnie, hány napos a ciklusod, azt nem itt kellene totál hülyének beállitani magadat...
Harmadszor nem tudom hol laksz, mi az, hogy ninca nőgyógyászati rendelés?! 2 kórház közt lakok, mind a kettőben zavartalanul működik...
2021. febr. 11. 08:38
Nem hinném hogy terhes lehetsz,mert nem ovuláció előtt vagy ovuláció alkalmával voltatok együtt.Teszt is negatív szóval ez a hónap nem sikerült.Következő hónapban időben legyetek együtt ha megoldható és írd egy sima naptárba a menzeszed mert az jobban követhető,én is így vezetem.Akkor menj magánorvoshoz ha van rá pénzed.
2021. febr. 11. 09:18
Eddig ki mutatta volna a teszt. Valami fejlemény azóta?
2021. febr. 15. 09:42
9/12 A kérdező kommentje:
Azóta sem jött meg és Premens kapszulát szedek már. Azóta néha faj egy kicsit a hasam. Ma elmentem vérvételre hátha kimutat valamit.
Igen,ha terhes vagy azt kifogja mutatni.Hcg vérvételre mentél,nem?
2021. febr. 15. 11:32
Kapcsolódó kérdések: