Volt aki rendesen menstruált, időben megjött neki, de mégis terhes volt?
Nem. Ugyan akkor jött meg, ugyan annyi ideig tartott és mennyiségbe se volt különbség.
2-es voltam
Egyet kell tudni, ha vérzés van terhesség mellett, az a fránya hcg teszt attól még pozitív lesz... Tehát, ha úgy véled, te vérzés ellenére terhes lehetsz, csinálni kell egy tesztet, ha negatív és menstruálsz, akkor nincs terhesség!
Azért, mert történt ilyen egy két nővel, mint ahogy itt előttem is leírták, ez ritka mint a fehér holló. Létezik, de nagyon ritka, anyukám is rendesen menstruált, pedig már orvos is biztosította róla, hogy terhes velem. Viszont a darabos mensinél nincs terhesség. Mellesleg pl nekem a mensim nem mindig darabos. Tehát, ha te mindenáron babát szeretnél és azt gondolod, hogy az a bizonyos 0,1% vagy, akkor minden mensinél tesztelj egyet. De alapvetően egy épeszű ember nem gondol terhességre mensikor. Fentebbi nők is csak később tudták meg, hiszen eszükbe se jutott.
Létezik, ritka, tesztelj, ha bizonytalan vagy.
Szia.
Nekem is igy volt a lanyomnal,2 honapig ugyan ugy megvolt.
Ugyan akkor,ugyan ugy es a hasam is gorcsolt igy nem vettem eszre hogy terhes lennek.
3.honapban nrm jott meg csinaltam egy tesztet es pozitiv lett,azutan megerositette a nogyogyasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!