Pozitív teszt mellett vérzés?
Sziasztok! 4napja kellett volna megjönnie a mensimnek (26napos ciklus), tegnap reggel csináltam egy 25ös tesztet, ami közepesen erős pozitív lett. Van egy 2 éves lányom már, akit néha-néha kell cipelgetnem, ha lépcsőn megyünk le vagy fel például. Ma reggel mikor vittem le az emeletről, akkor kicsit húzott az alhasam, letettem a picit, és kicsit lefeküdtem. Nem is foglalkoztam vele, azonban 1órája rózsaszínes vér volt a bugyimban, törlésnél barnás most.
Felhívtam a szakrendelést, ahol azt mondták, hogy még felesleges bemennem, mert lehet megjön, hiába mondtam, hogy pozi tesztem van.
Keressek magánorvost? Lehrt a cipeléstől baj? Vagy másnál is előfordult ilyen koraterhességénél? Nem görcsölök, nem szúr, nem is vérzek már láthatóan, csak enyhén barna csíkos a wc papír törlésnél.
Köszi :(
9es vagyok. Mi nem terveztük/tervezünk még, de már csak megszakításos "védekezést" alkalmazunk, mert ha akar akkor jöhet :)
Viszont szívből kívánom, hogy nektek mihamarabb összejöjjön!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!