Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ami velem történik ? 😅

Normális ami velem történik ? 😅

Figyelt kérdés
Régen nagyon nagy szexuális étvágyam volt..Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Közel 6 évig szedtem. Már az első hónap után nem volt libidóm! 6 évig simán kibírtam volna szex nélkül. Aztán abbahagytam, mert babát szerettünk volna. Sajna kiderült a fogamzásgátló leallitott mindent belül.... Gyógyszerekkel hozták vissza a peteérésem. Csak hát... Túl stimulált a sok gyógyszer. Most épülök fel belőle. 6 év után napok óta a szexen jár az agyam. Hetente többször erotikus álmaim vannak. És lehet csúnyán hangzik de aki egy kicsit is jól néz ki és az esetem arra ragerjedek...Tudom ez nagyon rosszul hangzik.. Nem bírok semmi másra gondolni csak a szexre meg a régi kalandjaimra amikre kicsit sem vagyok büszke.. 6 év alatt sosem fordult velem elő ilyen. Ez most a gyógyszerek, hormonok mellékhatása?
2021. febr. 9. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkezdted a fogamzásgátlót, és feltünt hogy libidó nulla, gyógyszert kellett volna váltani, lehet másfajtától megmaradt volna.

De igen, a gyógyszerek, hormonok furcsa dolgokra képesek :D

2021. febr. 9. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Én azért is hagytam abba, azért nekem nem volt akkora libidóm, de hogy egyáltalán ne legyen hát a f@szt. A másik szempont nem vagyok takarító mániás, de mensi előtt rámjött, akkor lesikáltam amit kellett, a hülye gyógyszertől meg egy zombi lettem le tojtam mindent. Így én 3 hónap után kivágtam.
2021. febr. 9. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
4 fajtát szedtem, mindegyik kinyírta a libidómat szinte azonnal. Soha többet.
2021. febr. 9. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A dolog ezzel a libidógyilkos tulajdonsággal az, hogy nagyon faramuci, és szinte észre sem veszed, csak ha visszanézel hónapokkal vagy esetleg egy évvel később. De még akkoris bele tudod magyarázni, hogy "biztos stresszes vagyok", "minden kapcsolatban van ilyen", stb stb stb.

Kérdező, igen, teljesen normális, én is ugyanígy voltam/vagyok. Négy éve nem szedek fogalmazásgátlót, azóta teljesen olyan vagyok, mint egy bakfis. Ez oké addig, amíg ellen tudsz állni a kísértésnek, és nem mászó rá minden jöttmentre. 🙂

2021. febr. 9. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 2 féle gyógyszert szedtem. Az egyiket 9 évig, attol az eg világon semmi bajom nem volt. Abbahagytam, mert babát terveztünk, egyből terhes is lettem.

A szülés után kapott gyógyszer viszont hazavágott rendesen. 8hónapig szedtem, ez alatt pont hogy megugrott a libidóm. Én akkor akartam 0-24ben szexelni. Férjem meg is jegyezte, ha tudja ilyen ez a gyogyszer, elöbb kiváltjuk 🙈😅

Aztán ujra babát akartunk. Peteérésem nem volt. Gyógyszerrel lett csak. A 9.hónapban lettem terhes. Azalatt híztam vagy 10kg-t. 7.héten elvetéltem. A doki szerint a gyogyszer utohatásai miatt.

Azóta ismét eltelt 6 hónap, most újra terhes lettem. Rettegek, hogy megmaradjon.

Soha többet gyógyszer..

2021. febr. 10. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

Négyes vagyok.

Ötös: teljesen egyet értek. Soha többé nem vagyok hajlandó én sem gyógyszert szedni. Nekem is hazavágta a hormondjaim. Szerencsére csak kisebb eltérések vannak, de az is elég baj, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem.

Most ez hülyén fog hangzani, de ilyenkor kicsit látom a pozitív oldalát annak, hogy a férjem meddő. Legalább nem kell szednem többet azt a vackot, és nem kell gumival sem bajlódni...

2021. febr. 10. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!