Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet terhes...

Szerintetek lehet terhes pocak kep alapjan?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 12:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát nézd.. én nem voltam vékony mikor teherbeestem, de mikor már ekkora volt a pocakom én egyáltalán nem tudtam behúzni. Hogy is tudtam volna? A has behúzás izom munka. Az izom pedig lassan szétnyílik hogy helyet adjon a méhednek. A méhedet pedig nem tudod tudatosan behúzni
2021. febr. 9. 13:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez szimpla zsír
2021. febr. 9. 13:37
 13/28 A kérdező kommentje:
15 hetes vagyok :)
2021. febr. 9. 13:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
A kerdes értelme pedig....?
2021. febr. 9. 13:48
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ez a kérdés egyszer,nem?Akkor is már terhes voltál?
2021. febr. 9. 13:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, ha tudod, hogy 15 hetes vagy, akkor én sem értem a kérdésed... Mellesleg meg vadidegenek nézegetik a pocakodat...
2021. febr. 9. 14:06
 17/28 anonim ***** válasza:
18%

Attol fugg, csinaltal tesztet?

Mi lett az eredmenye?

Nekek terhesseg elott is olyan volt a hasam kb mint egy 4 honapos 😅

Most 12 hetes terhes multam nagyon kicsivel nagyobb most a hasim. Viszont ha fekszem mar nem laposodik le ❤😍

2021. febr. 9. 14:09
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Sem3nnyire nincs terhes pocakod. Nekem is ilyen van és nem vagyok terhes. Jelentsd a kommenteket, mi meg a kérdést fogjuk. 🤗
2021. febr. 9. 14:14
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

A terhes pocak nem a formától függ. Terhesen terhes pocak van. Van akinek baba nélkül ekkora van akinek nagyobb van akinek kisebb. Igazi terhes has majd kb 24 hét után kezd látszani. Tehát valóban értelmetlen a kérdés. Lehet magadhoz képest nagy vagy kicsi nem láttuk korábban. De 15. Héten még épp csak kezd kijönni a szemérem csont mögül a méh. Tehát, még nem a baba miatt nő. Amúgy meg olyan kérdést tettél fel háttér infó nélkül, hogy ne csodálkozz a bunkó kérdéseken. Pláne, hogy teherbe esés kategóriába írtál, ami nem a már teherbe esettekről szól. Ide azok írnak akik babát szerrtnének és informálódnak ki mit érzett nem várt körül. Tehát nem elég, hogy a kérdés az infók hiányában ostoba, de még rossz kategóriába is írtad.

Ettől függetlenül boldog babavárást. Igazi terhes hasad akkor lesz, ha már nem tudod behúzni. Nyugi 28. Hét után meglódul.

2021. febr. 9. 14:31
 20/28 anonim ***** válasza:
56%
Ez a teljesen normális terhesseg eleji puffadas.
2021. febr. 9. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!