Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik velem? Lehetséges...

Letta88 kérdése:

Mi történik velem? Lehetséges ez? Tapasztalatokat szeretnék.

Figyelt kérdés
Megjött a menszim, de 6 nap helyett 3 napig volt meg görcsmentesen.Mielőtt megjött teszteltem egy elég erős pozitívat.A gyomrom émelyeg és a mellem is szúródik.Mi lehet ez,babás vagyok?Volt már valaki hasonló cipőben és babás volt?
2010. aug. 16. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Orvoshoz nem mentél amikor elkezdtél vérezni?
2010. aug. 16. 17:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Felhívtam és elküldött ultrahangra.De ott szerdára kaptam időpontot.De olyan messze van még szerda, azért írtam ide.
2010. aug. 16. 17:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja,basszus de illemtelen vagyok!köszönöm a válaszodat!:-)
2010. aug. 16. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen,lehet baba vérzés mellett is,de a dokiak nem szabadott volna az UH-val elintézni,lehet kellett volna gyogyszer....

Vagy megjött,és igy korai stádiumban elment a baba.

Bocs ha nyersen fogalmaztam.

2010. aug. 16. 17:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem volt nyers, csak őszintén.Szerintem se kellett volna egy uh-val elintéznie.Remélem semmi gond nincs.
2010. aug. 16. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! A mensidnek most kellett volna amúgy megjönnie? Mert ha nem,akkor korai vetélés. De ha igen és előtte pozi teszt volt, szerintem a kevesek közé tartozol, akik menstruálnak terhesen eleinte,csak kevesebbet. Tesztelj ismét és doki! Drukkolok
2010. aug. 16. 17:33
 7/11 A kérdező kommentje:
3 nap késéssel jött meg.Lehet ezt ugymondottan örökölni?Ugyanis anyukám ugyanígy volt velem terhes.Holnap szerintem tesztelek még1-t.Köszönöm a válaszodat.
2010. aug. 16. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok a "nyersen" fogalmazó,szóval van hogy a nők nagy része nem is tudja h terhes,hisz megjön nekik időben,tehát nem tapadt meg a magzat,ugye nem is tesztel,tehát rendes mensinek hiszi.

(ismeretségi körben is volt aki mensi elött tesztelt,pozitivat,és időben megjött neki,nem lett baba mégse,tehát ha nem tesztel,nem is tud róla)

Szoval drukk h ugy alakuljon ahogyan szeretnéd(olyan ismerősöm is volt-kissé husis,nem tulsulyos-aki több mint félidőig menstruált,akkor jött rá hogy babát vár,mikor elkezdett mocorogni neki érezhetően.

2010. aug. 16. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azonnal másik orvoshoz mennék.
2010. aug. 17. 06:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Már bocs,de sztem nem itt kellene írogatnod,meg másnap tesztelned,hanem hanyatt homlok elrohanni az orvoshoz,akár magánúton is.Főleg ha akarjátok ezt a babát.A terhesség alatti vérzés egyáltalán nem jó jel,még akkor sem,ha a "megszokott" menstruáció az,nincs jó hatással a magzatra.Jobban el van ez terjedve ezen a fórumon,mint amennyiszer az életben valójában előfordul.Sok babáraváró reménykedik benne h bár megjött,mégis terhes lehet.Szóval a helyedben én nem a gép előtt ülnék.
2010. aug. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!