Ez terhesség lenne?

Figyelt kérdés
Ovulációkor, félidőben, voltunk együtt. Előtte való nap mindig kocsonyás állagú a "folyás". Ebből tudom hogy másnap van kB előreláthatólag ovuláció. Egyébként nem lenne gond a baba. 21. Én voltunk együtt azaz, kB 3. Vagy 4-én kellett volna megjönnie. Nagyon sarkítva ha 3.án kellett volna megjönnie akkor így 3 napot késett mert ma se jött meg. Teszteltem pregnasens terhességi teszttel de délután nem pedig reggeli vizeletből. Negatív lett. Nem bírtam már ki várni ugyanis sok jó hírt olvastam hogy másnak már napközben kimutatta sőt még menstruáció várható napja előtt. Meg a papírra is az van rá írva hogy bármilyen napszakban elvégezhető. Igazából volt már sokszor hogy késett és nem baba miatt. Sok beleélés sok csalódás. Akkor is pregnasenset használtam. Egyébként tünetet nem vizsgáltam már mert úgyis csak "beképzelném magamnak" esetleg méh száj vizsgálat alapos kéz mosás jó meleg vízzel szappannal esetleg fertőtlenítővel és mit kell figyelni? Puha vagy kemény lent van vagy fent van illetve zárt e mikor van baba? És szerintetek terhesség e ez illetve, volt e már akinek a pregnasens terhesség teszt negatív lett és ennek ellenére terhes lett? Köszönöm a válaszokat előre is. (igazából a várakozás ami rosz az egészbe mert sejtem hogy így is úgy is meg fog jönni)

2021. febr. 5. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

A méhszáj egyénenként változó, ahhoz a teljes ciklus alatt vizsgálnod kellett volna. Szerintem felesleges. Tudom, hogy közhely, de -ha esetleg most nem jött össze- picit engedd el a dolgot. Lazíts, gondolj másra. 2 évet vártunk a babára. Elengedtem. Egyből összejött, az első hónapban. Jövő hónapban lesz egyéves :)

Még egyet tesztelhetsz reggeli elsőből, ki kell mutatnia.

Szorítok Neked!!!!:))))

2021. febr. 5. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm pár nap múlva tesztelek ha meg meg jön azt is leirom.

Egyébként nehéz nem erre gondolni. Mert ha azt mondom hogy ne gondolj a napra akkor arra fogsz gondolni. Vagy ne gondolj a tv re arra fogsz gondolni. Mellesleg nem mindegy hogy az ember úgy van vele hogy jaj cigizek, iszok, emelgetek, forró furodt veszek, hellet energia italt iszok, stb mert úgyse jön (aztán meg mégis és akkor gond van) vagy oda figyel. Szóval nem görcsölok csak ilyenkor nem emelgetek nehezet stb tehát ez csak nem baj

2021. febr. 5. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen ez egy borzasztó állapot. Mi is 2 éve próbálkozunk és most el akartam engedni. Ráálltam a fogyókúrára, tervezem az esküvőmet, munka és stb..kedden kell, hogy megjöjjön erre 3 napja szúrkál, görcsöl odalent. Mintha a tudatalatti nem engedné el..persze megint feléledt bennem a remény. Nem tudom hogyan kell ezt 100%-ig elengedni. Próbálkozom de nem megy. Ha nem gondolok rá, akkor meg a testem jelez.😂😂😂 szúrkolok neked kérdező! Teljesen együttérzek veled! 🥰
2021. febr. 6. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Nem bunkó akartam lenni, csak a saját tapasztalatomat osztottam meg, ne haragudjatok, ha félreérthető voltam, nem volt szándékos. Mi pont költöztünk, így abban a hónapban “nem volt időm” ezen pörögni.

Mindkettőtöknek pozitív tesztet kívánok! Majd írjátok meg, mi van veletek!:)))

2021. febr. 7. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!