Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? 17L

Figyelt kérdés
Sziasztok. Január 27.-én együtt voltam egy fiúval és egyszer belém élvezett gumi nélkül. Az a helyzet hogy tegnap kellett volna megjönnie. Ilyen hamar már lehet hogy teherbe estem, úgyértem pár nap elég hogy emiatt ne jöjjön meg? Sokat stresszelek mostanában húgom miatt is, lehet csak amiatt késik?
2021. febr. 4. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Még be sem ágyazódott márha egyáltalán megfogant.Eleve 10-12 nap mire rendesen beágyazódik az embrió.Szóval tuti nem emiatt késik.27-től számolva 2 hét mire egyáltalán érdemes mondjuk tesztelni akár
2021. febr. 4. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
1 nap még nem késés.
2021. febr. 4. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
:)
2021. febr. 4. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Bármi lehet, még ha meg is jön. A hímivarsejt sokáig életben marad, addig jöhet ki petesejt. Lehet már ott is van.
2021. febr. 4. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Ciklus végén nem igen van esély a babára, de soha nem lehet tudni. Minden esetre 2 hét kell, hogy egy teszt kimutassa. Ennyi idő alatt még csak el sem indulna egy terhesség, tehát nem baba miatt késik.

Peteérés idejében kell együtt lenni a babához ami 14 nappal van mensi előtt. Szóval szinte kizárt a terhesség, de azért egy ici pici esély így is van, pláne hogy tini vagy be sem állt a ciklusod. Ha késöbb volt ovud akkor később lesz a mensi is.

2021. febr. 4. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? 🤦‍♀️
2021. febr. 4. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
98%

Normális vagy?

Mit gondolsz mi történik együtt lét során?

A kanod beléd veti a magjait, a terhesség meg a beléd vetett mag megfoganása!

Fiatalon nagyon nagy eséllyel terhes leszel 1-2 ilyen alkalom után.

Védekezz...

Ha már szexre van eszed

2021. febr. 4. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha peched van, és pont most csúszott az ovud, akkor könnyen lehet, hogy baba lesz.

Miért nem vettél be esemény utáni tablettàt?

Most csak annyit tehetsz, hogy vàrsz még 1 hetet, és ha addig sem jön meg, akkor tesztelsz.

2021. febr. 4. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
De mi a francért nem védekeztetek?
2021. febr. 5. 06:14
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát gratulálok...
2021. febr. 5. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!