Ki szakatt a gumi de nem ment el esemény utáni nem vehetek be mennyi esélye van hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
Velünk is megtörten a balesen ki szakatt a gumi de nem ment el kozel se volt hozzá az állítása szerint az eseményi utani gyógyszert nem tudom be venni mert nem rég ugyan ez történt a durex nem megbízható pedig nagyon óvatosak vagyunk a felhúzásakor sőt együttlét közbe is mindig figyeljük h minden rendben van-e vele. Rögtön észre vette és abba hagytuk. En elmentem meleg vizzel megfürödni. Kérlek nyugtassatok meg es a negatív kommentálok kimeljenek😥. Azt még hozza teszem h a barátom majdnem egy hete hogy nem élvezett el sem semmi ilyesmi.2020. szept. 29. 11:07
1/4 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem hogy a baleset 26. Volt 29 pedig ovulációm van . Ciklusom hossza 28 nap. Utolsó menzeszem 15.volt.
2020. szept. 29. 11:11
2/4 anonim válasza:
Nagyon pici esély lenne rá szinte semmi ne aggódj ..
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ugyanezzel a márkával jártam én is így 5 évvel ezelőtt.. sajnos nagyon megbízhatatlan!
Ne stresszelj, ebből még nem lesz baba!
Próbáljátok a lifestyle márkájú óvszert!
Vigyázzatok magatokra!
4/4 anonim válasza:
Pont annyi esélye van, mint annak, hogy megtanulsz rendesen írni és fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!