29-én kellett volna megjönnie , Csinaltam tesztet ami pozitív lett.nagyon boldog voltam . Csinaltam azóta minden nap ,hogy erősödik e a csík ,ez így is ment tegnapig. Mára egészen halovány ,szinte negatív...ilyenkor mire számíthatok?
[URL= [link]
Hazaertem és az olcsó teszt még mindig halvány , de csináltam egy másikat is.
Ez olyan ami csak függőleges. A clearblu a +jeles. Ez így pozitív.
Ezert is vagyok reménnyel teli... csakhát mondják hogy a hormon lassan ürül...hát nagyon rettegek most holnap reggel is csinálok. Már nem stresszelem ma magam..
Kedves kérdező
Amennyiben az utolsó teszten csak két vonal kell akkor az nagyon szép pozitív
Én továbbra is szurkolok és várom a fejleményeket
Köszönöm szívből.
Nagyon boldog lennék ha nem csak vaklárma lenne. De eddig senki nem írt bíztató tapasztalatot. Én ma már amennyit sírtam... hát sosem gondoltam hogy egy "kis csík" ennyire fontos lesz .
Sajnálattal hallom hogy ez nem ritka dolog.
De köszönöm a bíztatást 😊
Egyébként az a szép pozitív tesz most hómező.. nem értem miért nem marad úgy , bár nem gondolom hogy egy akár 20 percen túl van jelentősége. A lényeg egy perc alatt ott volt ... 😊 izgulok de a párom annyira szuper hogy bárhogy is alakul ő mellettem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!