Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Utoljárta jan.1.jen jott meg. Azóta 7. 16. 19. 23.30.án voltunk együtt a patommal. Mindig védekeztünk óvszerrel és nem vettük észre hogy bármi problema lett volna vele.egyszer folyt az óvszer alján valami fehér valadek de valószínüleg az enyem volt, mert ő még nem ment el. 31.én kellett volna megjönnie. 2napja késik.Tegnap(1napos kesesnél) csinaltam egy gabriel tesztet első vizeletből ami negatív lett(azt hallottam utólag hogy az nem megbízható). Szerintetek lehetek terhes?

2021. febr. 2. 10:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem valószínű
2021. febr. 2. 10:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Melegvizes furdot is csinaltam es 1x kakukkfu teat is ittam megsem jott meg
2021. febr. 2. 10:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap késés nem a világ, terhes nem vagy, hiszen védekeztek.

Nekem novemberben jött meg utoljára, mi együtt is voltunk, a tesztek mégis negatívak. Lassan dokihoz kell menjek :(

Sajnos a hormonok is okozhatnak késést, de pár nap semmi esetre sem jelent problémát.

2021. febr. 2. 10:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Öröm olvasni, hogy valaki normálisan védekezik. Nem hinném, hogy terhes vagy, mert ahogy olvasom, mindnent jól csináltatok. Nagyon jó, hogy vettél tesztet is, azt azért tudni kell, hogy a teszt csak egy idő után mutat jó eredményt. 1-2 nap késés még nem a világ vége, lehet nem állt még be tökéletesen a ciklusod. Ha stresszelsz, még nehezebben jön majd meg. Szerintem próbálj megnyugodni, és nem lesz semmi baj. Azért ha tartósan nem jön meg, érdemes orvoshoz menni, de nem hinném, hogy erre szükség lesz.
2021. febr. 2. 11:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 2. 11:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Ommmm...hókusz pókusz...a varázsgömböm azt üzeni, hogy nem tudja.
2021. febr. 2. 12:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikor lenne érdemes újból tesztelni?
2021. febr. 2. 16:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Felesleges aggódni. És minden tesztröl lehet olvasni olyat, hogy nem megbízható.....szó szerint az összesről. Késés esetén pedig pozi lenne a teszt bármelyik bármikor terhesség esetén.

Nem vagy terhes szimplán késik. Kb 20 éves korig teljesen normális, de sokszor utána is. Csak tiniként nem áll be rendesen egyből. Védekeztek, ne aggódj feleslegesen mert a stressz is késlelteti. Ha megnyugtat egy doki azt írta a neten, hogy 5 nap késésnél legkésőbb pozi lesz a teszt aránylag rendszeres ciklus esetén.

2021. febr. 2. 17:08
 9/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem emliteni hogy a melleim fajnak/erzekenyek es kicsit mrg is nottek mint az utolso ket mensim elott. Ezen kivul neha hanyingerem van de azt szerintem bekepzelem.
2021. febr. 2. 22:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez mind a mensit jelzi, bocsánat pmbe írtad a korod, nagyon fiatal vagy ez mind mind azért van, hiszen még dolgoznak a hormonjaid és fejlődsz. Próbálj megnyugodni. Nem vagy terhes. Ennyi idősen nekem egy mensi teljesen kimaradt pedig gumival védekeztünk ráadásul kezdők voltunk és bennem maradt egyszer az óvszer. Na hát bevoltam tojva rendesen, de a teszt negatív lett és a következő mensi meg is jött. Teljesen normális minden tényleg ne aggódj.
2021. febr. 3. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!