Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal a mensim után 2 nappal feküdtünk le, nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Így valószínűleg nem nagy az esély, arra hogy teherbe estem?

2021. jan. 30. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Az hát.Igazad van #10-es👍👍Nem tudom te vagy e az aki mindig oda írja de naon jó vagy😉😉
2021. jan. 31. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Terhes vagy! Ezt egyértelműen mutatja a varázsgömböm, rákérdeztem!
2021. febr. 1. 16:01
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Terhes vagy akkor is, gratulálok!!!!
2021. febr. 1. 18:45
 14/17 anonim válasza:
56%

Hány éves vagy? Nem ajánlom a szexet addig amíg nem ismered a tested müködését.

1. Nem termékeny időszakban voltatok együtt így kicsi az esélye.

2. Van előváladék, amitől ugyan úgy terhes lehetsz és nem csak attól ha beléd élvez.

Mégegyszer szeretném megkérdezni, hány éves vagy?

2021. febr. 1. 20:20
 15/17 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok :)

Tudom, hogy az előváladéktól is lehetek terhes, ezért elküldtem a barátomat szex előtt pisilni, ezáltal kiürülnek a maradt spermiumok.

Egyébként nem lettem terhes :)

2021. febr. 2. 12:03
 16/17 anonim válasza:
64%

Én is mindig a megszakításos védekezést alkalmazom a párommal már lassan 1 éve és még nem történt baj. persze betartok eggyes szabályokat (nem termékeny időszakban, én is elszoktam küldeni előtte a WC-re :D)

Persze mindenki más, nem mindenkinek jönnek be ezek a módszerek.

2021. febr. 2. 12:08
 17/17 Dog3 válasza:
100%

A legelso szex elott en nagyon izgultam hogy terhes lehetek (mert nem akartunk vedekezni)

Aztan azota csak a megszakitasos modszert hasznaljuk (mindket felnek sokkal elvezetesebb mint hogy ovszert, amitol sok fefi le is lankad...)

Viszont ezalol nem vedenek a nemi betegsegek sajnos.. egyszer kaptam el valamit de gyorsan ki lehetett kezelni, ezmiatt egy kicsit necces de meg mindig jobban elvezem igy

2021. febr. 2. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!