Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt, ez már pozitív?

Ovulációs teszt, ez már pozitív?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 29. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jan. 29. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Nekem, ha ilyen volt akkor már az volt, de azt te tudod neked mennyire szokott megerősödni.

Ha csak most kezdted a tesztelést akkor folytasd és meglátod, de mostantól 2 naponta legyetek együtt. Nálunk 4 nappal előttiből jött most össze. 6hetes vagyok

2021. jan. 29. 21:38
 3/7 Tulpe válasza:

Második válaszoló!

Jól értem, hogy négy nappal a pozitív ovu teszt előtti együttlétből lett baba?

Én tegnap csináltam egy tesztet, ami olyan lett, mint a kérdező képén az első (erősebb). A mai már halványabb. Mi előtte három nappal voltunk együtt. Akkor lehet esélye a babának?

2021. febr. 5. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

2 es vagyok ovu előtt 4 nappal voltunk együtt. 27 voltunk együtt 30.án volt + az lh teszt így valószinűleg 31.én volt ovum.

2021. febr. 5. 14:10
 5/7 Tulpe válasza:

Szia Második! 🙂

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Mi harmadik hónapja próbálkozunk. Elsején voltunk együtt, és tegnap, vagyis negyedikén volt pozitív ovu tesztem. (Szóval pont úgy, mint nálatok ) Viszont tegnap nem úgy alakult a nap, hogy együtt tudjunk lenni, kicsit csalódott is voltam emiatt. De ezek szerint egy kicsi esély talán van...

2021. febr. 5. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is elengedtem azt a hónapot erre tessék.
2021. febr. 5. 14:26
 7/7 Tulpe válasza:

Gratulálok Nektek, és jó egészséget kívánok! 😊

Majd megírom a fejleményeket .... hátha!

2021. febr. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!