Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért látja a doki csak 5...

Miért látja a doki csak 5 hetesnek a terhességem?

Figyelt kérdés
Utoljára december 12-én jött meg, tehát ha onnan számoljuk, akkor már bőven 6 hetes lenne. Meg sem kérdezte, hány naposak voltak a ciklusaim, hogy esetleg az ovulációhoz viszonyítsa, bár akkor meg csak 4 hetes múlt volna, szóval az sem logikus. Sajnos nagyon kapkodós volt az egész, még azt is elfelejtettem megkérdezni, milyen vitamint javasol, így a saját elképzelésem alapján döntök majd. Legközelebb egy hónap múlva kell visszamennem.
2021. jan. 26. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infóból elég nehéz okosat mondani. Arra gondolnék (bár nem írod), hogy csinált uh-t, és a mérete alapján 5 hetesnek tűnik. Ez nem jelent semmit.
2021. jan. 26. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az UH-n a mérete alapján. De úgy tudom, hogy az ilyenkor még egyáltalán nem biztos infó. Majd később még pontosítanak, ne aggódj.
2021. jan. 26. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
túl koràn mentél
2021. jan. 26. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csúszott az ovud 1 hetet, vagy csak pár napot ilyenkor az is sokat számít.
2021. jan. 26. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudod az ovu napját? Számold ki onnan. Nekem a doki onnan számolt.
2021. jan. 27. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Koraterhességben az embriók még nagyon egyformán fejlődnek, így a méret alapján elég pontosan meghatározható a koruk. Egy 5 hetes terhességnél pl. magát az embriót még nem is látják, a szikhólyagot is csak talán-talán, így a terhességi kort ekkor a petezsák átmérője alapján kalkulálják. Ez is a megtermékenyített petesejtből fejlődik ki, így egészséges terhesség esetén pontosan mutatja a terhességi kort. Problémára csak akkor kell gyanakodni, ha a következő uh-ig nem fejlődik kellő mértékben.
2021. jan. 27. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
De mit látott? Élő embriót? Crl?
2021. jan. 27. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is dec 12 volt az utolso mensim. En tudtam a fogantatas datumat es 10nappal ezelott mondta nekem 5hetesnek. Nekem viszont korai peteeresem van rendszeresen, mensi utan 10nappal. Ilyenkor meg a plusz napokat nem mondjak az orvosok, pl siman lehetsz 5+4 napos, de 5hetet fog mondani. Szerintem total rendben van ha 5hetesnek mondta ha neked 14napon erik a peted.
2021. jan. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!